12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Eurovision 2023: Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας που ερμηνεύει ο Victor Vernicos

Ο Victor Vernicos είναι ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ, του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ΕΡΤ έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού, «What They Say», το οποίο ερμηνεύει μοναδικά ο 16χρονος τραγουδιστής.

Το «What They Say» είναι μια φεστιβαλική και δυναμική ρυθμική μπαλάντα, που έγραψε ο Βίκτωρας στα 14 του, για να μοιραστεί ένα προσωπικό του βίωμα.

Ο Βίκτωρας μας παροτρύνει ν’ «ακούμε» κάθε μας συναίσθημα, όσο δύσκολο κι αν είναι, να το εκφράζουμε και να το μοιραζόμαστε γιατί είναι απελευθερωτικό, κι έτσι μαζί να διεκδικούμε ένα πιο φωτεινό αύριο.

Σε σκηνοθεσία των Pickcodes, το video clip του «What They Say» ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωτογραφία, τη σύγχρονη αισθητική και τις σκηνές γεμάτες συναίσθημα με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα, που καταφέρνει ν’ αφήσει πίσω του ό,τι τον περιόριζε και  να νιώσει  την απελευθέρωση μέσα από τη μουσική.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στη Liverpool Arena.

YouTube player

ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο

Περισσότερα Άρθρα

Αποπλάνηση ανηλίκου από φιλόλογο: Την καίνε οι φωτογραφίες

Αποπλάνηση ανηλίκου από φιλόλογο Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε η 36χρονη καθηγήτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο από τις αρχές του 2020 και σύντομα άρχισε να τον προσεγγίζει ερωτικά. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την μητέρα του […]

Ανδρέας Πουλάς : «Οι προχειρότητες και οι ερασιτεχνισμοί δεν έχουν θέση στην κρίσιμη περίοδο που ζούμε»

Ο Ανδρέας Πουλάς κατά την επεξεργασία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής του σχεδίου νόμου για την κύρωση των από 10-8-2020 και 22-8-2020 Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου ως Ειδικός Αγορητής του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: • Το Κίνημα Αλλαγής σας έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου εδώ και πάρα πολύ καιρό. Για την ανάγκη να […]