17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Νέα υποψηφιότητα στην παράταξη της Δυνατής Ερμιονίδας

Υποδεχόμαστε σήμερα στην μεγάλη οικογένεια της Δυνατής Ερμιονίδας την Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Διδύμων, Ελένη Προσίλη.

Η Ελένη είναι μια νέα, δραστήρια, αυθόρμητη και δυναμική κοπέλα που για περίπου τέσσερα χρόνια, έπειτα από την εκλογή της, αγωνίζεται καθημερινά και προσφέρει με όλες τις δυνάμεις στον τόπο της. Την ευχαριστώ που στέκετε δίπλα μας και σ’ αυτό τον αγώνα!
Γιάννης Γεωργόπουλος

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Δυνατή Ερμιονίδα”

Δήμαρχος Ερμιονίδας

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στις εκδηλώσεις που έγιναν στην Τρίπολη για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

“Η Πελοπόννησος έχει δώσει τους περισσότερους αγωνιστές που έπεσαν υπέρ πατρίδος. Σήμερα, εδώ στην Τρίπολη, στη σεμνή τελετή για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων τιμάμε όλα αυτά τα νέα παιδιά που έδωσαν αγώνες, που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι”. Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος παρέστη εχθές Δευτέρα […]

Με δίδυμο φωτιά στην γιορτή της γυναίκας διασκεδάζουμε στο Όπως Παλιά

8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 – ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! Αφιέρωμα με Maria Mihail και Govas Tasos!!! ✔️ Για κρατήσεις στα τηλέφωνα 6973339950 – 27510 63400 Ειδικά για την ημέρα: Πλούσια ποικιλία κρεατικών με τα συνοδευτικά της, 10€ ανά άτομο. Και στα 4 άτομα κερνάμε το κρασάκι! (1 λίτρο)