15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σήμερα, εκπαιδευτικών της Αργολίδας και μαθητών του Μουσικού Σχολείου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία έκαναν το πρωί στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο, εκπαιδευτικοί της Αργολίδας, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ.

Οι εκπαιδευτικοί αντιδρούν σήμερα, με απεργίες, συλλαλητήρια και αποχή ενάντια στην ατομική αξιολόγησή τους την οποία έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση, ξεκινώντας από τους νεοδιόριστους για τους οποίους αποτελεί και προϋπόθεση προκειμένου να μονιμοποιηθούν.

Στον ίδιο χώρο συγκεντρώθηκαν και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας, καθώς και μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Στο πλαίσιο της πανελλαδικής διαμαρτυρίας των μουσικών σχολείων, έγινε εθελοντική αποχή των μαθητών από τα μαθήματα της ημέρας και μουσική διαμαρτυρία. Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων και από εκεί ξεκινήσαν μουσικά δρώμενα με κατεύθυνση τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Δείτε εδώ τα αιτήματα των μαθητών των Μουσικών Σχολείων.

Περισσότερα Άρθρα

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό στη Μεσσηνία, συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, σήμερα (13.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Αθηνών, για ναρκωτικά.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για […]

Ανταποκρίθηκε ο Γ.Ανδριανός στο κάλεσμα Μητσοτάκη

Η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να καλέσει τους βουλευτές της ΝΔ και τα στελέχη της Κυβέρνησης να καταβάλουμε το 50% του μισθού μας για τους επόμενους δύο μήνες στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊου έχει μεγάλο συμβολισμό και ουσιαστικό περιεχόμενο. Σ’ αυτή τη μάχη για τη ζωή και την υγεία, οφείλουμε […]