fbpx
19 °C Argos, GR
29 Νοεμβρίου 2023

Γιάννης Μαλτέζος: Απάντηση προς τον απερχόμενο Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

Ουδέποτε ανατέθηκε από εμένα,  ως πρώην Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας ή  από την νυν θέση μου ως Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου,  μελέτη σε συγγενικό μου πρόσωπο προϋπολογισμού 100.000€  ή  μικρότερου ποσού.

Σας προκαλώ δε εάν υπάρχει υπογεγραμμένο από εμένα τέτοιο έγγραφο σύμβασης να το βγάλετε στην δημοσιότητα τώρα και όχι να ρίχνετε λάσπη, όπως το συνηθίζετε.

Κύριε απερχόμενε Δήμαρχε δεν είμαστε εγώ και εσείς το ίδιο.

Για εσάς και τους δύο γιους σας καθώς και για την εταιρεία που έφτιαξαν το 2020 έγραψαν αθηναϊκές εφημερίδες παραπέμποντας σε επίσημα έγγραφα αναρτημένα δημόσια στο ΓΕΜΗ  (από το οποίο φαίνονται και οι ΚΑΔ ενασχόλησης της συγκεκριμένης εταιρίας) καθώς και στο σύστημα Promitheus.gov.gr, όπου ο καθένας μπορεί να μπει και πρέπει να μπει για να ελέγξει ως ενεργός πολίτης τις συμβάσεις της εν λόγω εταιρείας με δημάρχους της Πελοποννήσου, όπου εσείς είστε Πρόεδρος ΠΕΔ, δηλαδή πρόεδρος του συνδικαλιστικού τους οργάνου.

Αφού φοβάστε όμως να μου απαντήσετε σε όσα σας έχω ρωτήσει για την υπόθεση του κουμπάρου σας και στενού σας συνεργάτη Βασιλείου Λαμπρακάκη και της κουνιάδας του της κας Μαρίας  Σπανού, σας ενημερώνω ότι έχω δρομολογήσει ήδη τις διαδικασίες και θα αναγκαστείτε να το κάνετε αργά ή γρήγορα.

Για αυτό και δεν βιάζομαι.

Υ.Γ. Σας θαύμασα και εγώ στην εκδήλωση σας στη Δαλαμανάρα, σας το δηλώνω για να μην αγχώνεστε και βγαίνετε και τα λέτε μόνος σας. Κατεβήκατε από την σκάλα από όπου βγαίνουν συνήθως οι νύφες, σας έραιναν οι υπήκοοι σας με κομφετί, τους ταΐσατε με πίτα και κοκ και ήσασταν άκρως φιλόξενος με τους ναυπλιώτες υποστηρικτές συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης που είχατε καλέσει.

Υπερβάλλατε εαυτόν!

Γιάννης Μαλτέζος

Επικεφαλής δημοτικής Παράταξης ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του  Δήμου Άργους Μυκηνών 

 

Περισσότερα Άρθρα

Πάσχα με ανοιχτές εκκλησίες και τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων

Προγραμματισμός των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας Με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων προστασίας, υποχρεωτικά self tests για ιερείς, νεωκόρους, ιεροψάλτες και λοιπό προσωπικό, που θα βρίσκεται εντός του ναού, θα λειτουργήσουν οι εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα. Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των πιστών στους ιερούς ναούς κατά τη διάρκεια των ακολουθιών της Μεγάλης […]

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στο Δούκα Αργολίδας – Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Σήμερα το πρωί στο Δούκα Αργολίδας ένας κτηνοτρόφος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κι έπεσε σε παρακείμενο γκρεμό, περίπου 150 μέτρα κάτω, αλλά ο οδηγός εκτινάχτηκε περίπου στα 20 μέτρα. Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ οι οποίοι ανέβασαν τον τραυματία και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους […]