fbpx
19 °C Argos, GR
5 Ιουνίου 2023

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13-19/2/2023

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!

Με χαλαρούς ρυθμούς θα κινηθούν τα πράγματα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Θα υπάρξει φυσιολογική ροή των γεγονότων, πάνω στα ήδη γνώριμα μοτίβα. Φθάνοντας στην Πέμπτη, ο Ήλιος θα βρεθεί μαζί με τον Κρόνο. Θα κάνει focus στα προσωπικά. Θα φέρει στοχοπροσήλωση στις προσωπικές επιδιώξεις. Η αντιμετώπιση των καταστάσεων θα γίνεται με σοβαρότητα, συνέπεια, σύνεση και εγκυρότητα. Θα μπει πάνω από όλα το καθήκον. Η συνάντηση αυτών των δύο πλανητών, θα φέρει προβληματισμούς και φόβο για το μέλλον. Τα ωφέλιμα αποτελέσματα  θα φανούν μετά από καιρό, διότι θα υπάρξουν οι ανάλογες καθυστερήσεις. Ο Κρόνος θέλει και κόπο και τρόπο, για να αποδώσει καρπούς. Η βαριά σκιά του Κρόνου θα φέρει συνάμα, απαισιοδοξία, μειωμένες αντοχές και κούραση. Ωφελημένοι θα βγουν μόνο όσοι έχουν υπομονή και σοφία, διότι ο γέρο Κρόνος, αυτό ζητάει. Όσοι είναι βιαστικοί και ανυπόμονοι, δεν έχουν ελπίδες επιτυχίας.

Την Παρασκευή το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο, με τον Δία από τον Κριό, θα φέρει κάποιες όμορφες σκέψεις, για νέα ξεκινήματα σε προχωρημένα project. Θα γίνουν επεκτατικές κινήσεις.

Την Κυριακή ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως τις 20/3. Θα αναδυθεί ο ρομαντισμός και το έντονο συναίσθημα. Φιλευσπλαχνία, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη, ανθρωπιά και βοήθεια προς όλους, θα φέρει αυτή η μετακίνηση του Ηλίου. Ξεκινά το κλείσιμο ενός ετήσιου κύκλου ζωής.

Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας!

Κριός

Οι προσωπικές σας επιδιώξεις και το βλέμμα σας, βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδια που θέτετε αυτή την ώρα. Έχετε όνειρα και φιλοδοξίες, που από δω και στο εξής θα είναι υλοποιήσιμα. Έχετε κατεβάσει τον πήχη και τώρα πια δεν έχετε τον εγωισμό που είχατε. Καταλαβαίνετε ότι δεν γίνεται να είστε πάντα πρώτοι. Από δω και στο εξής θα πορευτείτε με βάση την σύνεση και την μετριοφροσύνη. Έτσι όμως θα ανταμειφθείτε για τους κόπους και τις προσπάθειες, που έχετε κάνει.

Θα δραστηριοποιηθείτε μαζί με φίλους, που έχουν αποδείξει, ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Θα γνωρίσετε άτομα σοβαρά και μετρημένα που θα σας βοηθήσουν. Επειδή το ένα χέρι νίβει το άλλο, θα βοηθήσετε κι εσείς με τον τρόπο σας.

Από την Κυριακή κι έπειτα θα  μπει το φως στην ψυχή σας.

Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα για κρυφή σχέση, καλό θα ήταν να μην βγάλετε στη φόρα όλα όσα κρύβετε μέσα σας. Εάν και εφόσον θέλετε να την κρατήσετε κρυφή. Λειτουργεί παρασκήνιο που όμως δεν σας ενοχλεί. Όσοι δεν είστε σε τέτοια διαδικασία, τότε θα λάβετε οικονομικό όφελος, από μία κρυφή πηγή εσόδων.

Ταύρος

Η στοχοπροσήλωση σας γι αυτήν την εβδομάδα, θα είναι ανάμεσα στις προσωπικές σας επιδιώξεις, αλλά και στα καθήκοντα της εργασίας σας. Σε ότι αφορά στα προσωπικά σας, θα νιώσετε πώς η κατάσταση έχει σοβαρέψει πάρα πολύ, σε ότι αφορά ένα δικό σας πρόβλημα. Η λύση θα βρεθεί όταν ακούσετε τους ψιθύρους της καρδιάς σας κι εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Έχετε έναν φύλακα άγγελο, που λειτουργεί ως μαξιλαράκι ασφαλείας και σας στηρίζει. Έτσι λοιπόν ακόμα και η επαγγελματική κούραση, που νιώθετε τον τελευταίο καιρό, θα αναγνωριστεί από τους ανωτέρους σας. Οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν, διότι έχετε κοπιάσει πάρα πολύ. Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε μία συζήτηση με τον εργοδότη σας, προς το τέλος της εβδομάδος. Η συζήτηση θα είναι κάπως χαλαρή στην αρχή και θα υπάρξουν ευχάριστα νέα. Δεν θα μείνει όμως μόνο στο χαλαρό η κουβέντα, αφού θα τεθούν επί τάπητος οι επαγγελματικές σας προσπάθειες, που θα πρέπει να αναγνωριστούν. Εσείς θα το απαιτήσετε και θα το εισπράξετε.

Από την Κυριακή κι έπειτα θα προωθήσετε τα καινούργια σχέδια σας για το μέλλον. Φίλοι στο πλευρό σας.

Δίδυμοι

Είστε εδώ και καιρό μόνιμα, σε ένα διαρκές άγχος. Δεν ηρεμείτε ούτε λεπτό. Αν και είναι κάτι σύνηθες για την ιδιοσυγκρασία του ζωδίου σας, παρόλα αυτά και οι μηχανές, κάποιες φορές πρέπει να σταματούν έστω για λίγο, ώστε να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Ίσως βέβαια να σας βγει σε καλό, όλη αυτή η υπερδραστηριότητα. Φαίνεται πως οι στόχοι που είχατε θέσει και αφορούσαν στην προσωπική σας ανέλιξη, παίρνουν σιγά-σιγά τον δρόμο της υλοποίησης.

Θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, το οποίο υπήρχε στα σχέδιά σας, εδώ και καιρό. Ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο, θα είναι συνοδοιπόρος σας. Αυτός ο άνθρωπος θα είναι το στήριγμα και ο ευεργέτης σας.

Είναι μία καλή περίοδος για να στείλετε βιογραφικά και να προωθήσετε τον εαυτό σας, στον επαγγελματικό τομέα. Θα ασχοληθείτε με το διαδίκτυο.Θα κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες θα σας φανούν ωφέλιμες στο μέλλον. Στο διάβα σας θα βρεθούν σπουδαίοι άνθρωποι, καταξιωμένοι, που θα σας διαμορφώσουν τον χαρακτήρα. Δεν αποκλείεται να βρείτε τον μέντορά σας.

Από την Κυριακή κι έπειτα το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Έχετε διανύσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας εσωτερικούς διαλόγους. Μία χαρά τα συζητάτε με τον εαυτό σας, αλλά αυτό από μόνο του, σας δημιουργεί άγχος και ψυχολογική κούραση. Κατά καιρούς έχετε ένταση που δεν βγάζετε προς τα έξω. Αυτό σας δημιουργεί προβλήματα υγείας και διαταραχές στον ύπνο. Πάρτε βαθιές ανάσες,  μην τα κρατάτε μέσα σας και επικοινωνήστε τα προβλήματα σας.

Τις επόμενες ημέρες θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και τα χρέη που έχετε προς τρίτους. Σίγουρα θα δυσκολευτείτε να τα φέρετε εις πέρας, παρόλα αυτά θα τα τακτοποιήσετε, αργά και σταθερά. Ενδεχομένως βγει στην επιφάνεια μία παλαιότερη οφειλή.

Στον ερωτικό τομέα, η σχέση με τον σύντροφο, θα αποκτήσει πιο σοβαρή χροιά. Θα προχωρήσετε με υπευθυνότητα και θα βάλετε τέλος στην επιπολαιότητα. Την Παρασκευή είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μία επαγγελματική πρόταση. Θα έχετε εύνοια και μαζί με την πρόταση θα συζητήσετε και για τα οικονομικά. Επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Ίσως σκεφτείτε να ταξιδέψετε.

Λέων

Μετά από τόσες ουρανοκατέβατες αλλαγές, που έχουν διαδεχθεί η μία την άλλη και σας έχουν επηρεάσει άμεσα, θεωρώ πως τίποτα δεν σας πτοεί πλέον. Ούτε καν η συνάντηση του Ηλίου με τον Κρόνο, ακριβώς απέναντί σας.

Εντάξει δεν είναι όλα μαύρα, διότι μπορεί να φέρει σταθεροποίηση της σχέσης, με τον σύντροφό σας. Από δω και στο εξής θα αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα το ταίρι σας. Ενδεχομένως το καθήκον να σας καλεί, να κάνετε πράξη, ότι μέχρι τώρα απλά υπήρχε στα λόγια. Στην συντροφικότητα δεν χωράνε εγωισμοί. Έτσι λοιπόν θα μάθετε να συμμερίζεστε και τις ανάγκες του άλλου.

Ένα ταξίδι θα σας βοηθούσε να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Εάν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να το πραγματοποιήσετε, θα αρκεστείτε στον εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ σας. Εξάλλου θα είστε με ανεβασμένη λίμπιντο, την οποία θα αποδεχθεί ευχάριστα το ταίρι σας.

Σε ότι αφορά στα οικονομικά και στις οφειλές σας προς τρίτους, θα βρείτε λύσεις. Αυτό θα συμβεί από την Κυριακή κι έπειτα και θα συμβάλλει στην εξομάλυνση των προβλημάτων. Συνεργασίες σταθεροποιούνται.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό τα επαγγελματικά σας παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια κι έχουν γίνει πολλές ανατροπές. Σταδιακά βελτιώνεται η κατάσταση και μπορείτε να ελπίζετε σε επαγγελματική αποκατάσταση. Παρόλα αυτά είστε το ζώδιο του άγχους κι ούτε τώρα θα γλιτώσετε από αυτό. Η δουλειά, η ρουτίνα και η καθημερινότητα, θα αυξήσουν τα επίπεδα του άγχους σας. Θα νιώσετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι από τις δουλειές, που δεν θα βγαίνουν με ευκολία. Η καθημερινότητα θα είναι κουραστική και δύσκολη. Ανήκετε στα ζώδια που βάζουν το καθήκον και τις υποχρεώσεις πάνω από όλα. Γνωρίζετε βέβαια ότι αυτός είναι πάντα ο λόγος, που είστε μόνιμα αγχωμένοι.

Τώρα όμως μπορείτε να ελπίζετε στην σταθεροποίηση της δουλειάς, και στην επαγγελματική εδραίωση. Η εργασία θα σας φέρει ένα μικρό οικονομικό όφελος, με το οποίο θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις οφειλές σας.

Η λίμπιντο σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Αυτό το διάστημα την χρησιμοποιείτε για να αποβάλλετε ένα μέρος του άγχους. Ερωτικά και συναισθηματικά θα έχετε μεγάλη εύνοια, διότι θα φωτιστεί ο τομέας που αφορά στις σχέσεις σας. Ευνοούνται και οι συνεργασίες.

Ζυγός

Είστε ένα από τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Εάν είστε ήδη σε μία σχέση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, τώρα να αποκτήσει μία πιο σοβαρή χροιά. Δεν αποκλείεται να την επισημοποιήσετε. Ούτως ή άλλως, αφού έχει αντέξει και ήδη θεωρείται μακροχρόνια, τότε θα προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Η Παρασκευή είναι μία πολύ ευνοϊκή ημέρα για να κάνετε την πρόταση γάμου, ή να την δεχθείτε, εφόσον το έχετε σκεφτεί και το έχετε αποφασίσει. Τα εχέγγυα για την αγάπη και την πίστη του συντρόφου σας, ήδη τα έχετε αφού τα έχει αποδείξει. Ευχάριστα νέα λοιπόν για την σχέση όσων έχετε. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία, που θα είναι σοβαρή και θα έχει μέλλον και προοπτικές.

Από την Κυριακή κι έπειτα, θα σας απασχολήσουν οι διαδικασίες και ίσως χρειαστεί να αναλάβετε τα τρεχάματα για τις προετοιμασίες. Επίσης αν εργάζεστε, θα έχετε ένα ευχάριστο κλίμα στη δουλειά σας. Αν όχι είναι ευκαιρία να στείλετε βιογραφικά.

Σκορπιός

Ο τομέας που θα σας απασχολήσει αυτήν την εβδομάδα, θα είναι ο οικογενειακός. Ίσως εμφανιστούν κάποια προβλήματα στο σπίτι. Θα βγουν στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις, που ενδεχομένως να είχαν ξεχαστεί. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας ενός γονιού. Το σπίτι αυτό το διάστημα δεν σας χωράει και σας δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα.

Θα ήταν προτιμότερο να βγαίνετε έξω, για να μην σας καταβάλλουν αρνητικά συναισθήματα. Η δουλειά είναι μία πολύ καλή δικαιολογία, ώστε να ξεφεύγετε τον περισσότερο χρόνο. Παρόλα αυτά, δείτε πώς θα επιλύσετε τα θέματα, χωρίς να καταβάλεστε. Θα κάνετε συζητήσεις στην δουλειά, για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Επίσης θα προωθήσετε κάποια νέα project, που θα βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας.

Ο ερωτικός τομέας είναι τελείως διαφορετικός από τα υπόλοιπα και φαίνεται πως λειτουργεί ανεξάρτητα, αφού εκεί είναι πολύ ευνοϊκά τα πράγματα.

Θα έχετε καλή επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο, που με την παρουσία του φωτίζει τη ζωή σας. Γενικά η ερωτική σας ζωή πηγαίνει πολύ καλά και από την Κυριακή κι έπειτα, η σχέση θα έχει το μονοπώλιο του ενδιαφέροντος σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα είναι πολύ θετική αυτή η περίοδος, ώστε να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι.

Τοξότης

Μετά από πολλές συγκρούσεις και διαφωνίες που είχατε με τον σύντροφο, θα μπείτε κι εσείς στη διαδικασία, να μιλήσετε κάπως σκληρά. Δεν είναι στην φύση του χαρακτήρα σας, να τα παίρνετε πολύ σοβαρά υπόψη σας, όλα αυτά που σας λένε. Επειδή όμως αυτή η κόντρα κρατάει πολύ καιρό, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Θα βγάλετε προς τα έξω ένα σοβαρό προφίλ και δεν αποκλείεται να ξαφνιάσετε τους γύρω σας, που μέχρι τώρα πίστευαν, πως ζείτε μόνο για την περιπέτεια. Τα λόγια σας θα είναι σταράτα και θα έχουν βαρύτητα. Θα ζητήσετε από τους άλλους την προσοχή τους και θα δείξετε πως δεν παίζετε πλέον. Ο σύντροφος μετά από αυτό, θα σας δείξει ότι σας εκτιμά και σας σέβεται. Την ίδια αποδοχή και τον ίδιο σεβασμό, θα δείξουν και τα άτομα που συνεργάζεστε.

Από την Κυριακή κι έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια. Τα προβλήματα που υπήρχαν θα φωτιστούν και θα βγουν στην επιφάνεια, με σκοπό να δοθεί η λύση. Όπως και να ‘χει, εσείς θα απολαύσετε την οικογενειακή θαλπωρή, αλλά και την συντροφιά του εκλεκτού της καρδιάς σας. Πρέπει να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά και να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

Αιγόκερως

Τον τελευταίο καιρό, έχετε καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, για να ανταπεξέλθετε στην κούραση της δουλειάς και στην καθημερινή ταλαιπωρία, που σας αναγκάζουν οι συνθήκες της ζωής σας. Οι αγγαρείες και οι ανατροπές στο πρόγραμμα, σας βγάζουν εκτός εαυτού. Τώρα θα σας απασχολήσει και ο οικονομικός τομέας, που θα φέρει κάποιες δυσκολίες. Θα ρίξετε όλο το βάρος εκεί και θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε παλιές υποθέσεις. Το βέβαιο είναι ότι κάπου μπλοκάρεται η προσωπική σας ανάπτυξη κι αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι δεν έχετε την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεστε. Θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μία μικρή βοήθεια, σε οικονομικό επίπεδο, από την οικογένεια. Θα κάνετε συζητήσεις που αφορούν στο σπίτι, με το οικείο περιβάλλον σας. Ενδεχομένως να λάβετε κάποια καλά νέα.

Νέες γνωριμίες θα βρεθούν μπροστά σας και θα φωτίσουν το δρόμο σας. Από την Κυριακή κι έπειτα, σας περιμένουν μετακινήσεις, επικοινωνίες, μικρές διαδρομές και κοντινά ταξίδια, που θα σας βγάλουν από το τέλμα της ρουτίνας.

Υδροχόος

Όσο κι αν εσείς θέλετε να φύγετε μπροστά στο μέλλον, αφού έτσι είναι η φύση του ζωδίου σας, άλλο τόσο πρέπει να μείνετε στο παρόν και ενδεχομένως να κάνετε ένα βήμα πίσω. Τα πεπραγμένα σας, οι απόψεις σας, οι αποφάσεις σας, ήταν οι σωστές, για να μπορέσετε να προχωρήσετε;

Ο Κρόνος πάντα έρχεται ως κριτής και είναι αυστηρός. Δεν αποκλείεται η βαριά σκιά του να σας φέρει απαισιοδοξία και ψυχοπλάκωμα. Κάποιοι νιώθετε εδώ και καιρό, να σας μπλοκάρει κάποιος την ενέργεια. Σίγουρα μετά το πέρασμα του θα είστε σοφότεροι. Θα κάνετε σχέδια τα οποία θα έχουν πλέον μία λογική βάση. Μόνο έτσι θα είναι υλοποιήσιμα. Πάρτε το χρόνο με το μέρος σας, που ούτως ή άλλως, τον έχετε ανάγκη.

Την Παρασκευή, μία νέα γνωριμία, θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Θα επικοινωνήσετε, θα μετακινηθείτε και θα γνωρίσετε κι άλλους ανθρώπους, που θα είναι πολύ σημαντικοί για την εξέλιξη σας.

Από την Κυριακή κι έπειτα, η προσοχή σας στρέφεται στον οικονομικό τομέα. Θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, ή θα ψάξετε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Ιχθύες

Αυτήν την εβδομάδα θα φωτιστεί η εσωτερική σας πλευρά. Θα βγάλετε στην επιφάνεια τα εσώψυχά σας. Μέσα στην ψυχή σας βρίσκεται ο φόβος που σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε. Έχετε ένα βάρος και κάτι σας μπλοκάρει. Ίσως να νιώθετε υπεύθυνοι για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Όλα αυτά θα φανερωθούν, διότι εσείς θέλετε να τα βγάλετε από μέσα σας. Παρόλα αυτά, ο φόβος έχει ριζώσει βαθιά μέσα σας και δεν θα σας αφήσει ακόμα.

Θα κάνετε μυστικές συζητήσεις και λόγια στα κρυφά, για ένα οικονομικό θέμα. Ενδεχομένως όμως να βρείτε κάποια οικονομική στήριξη, διότι υπάρχει μία μικρή εύνοια σε αυτόν τον τομέα. Γενικότερα θα υπάρχει παρασκήνιο τις επόμενες ημέρες. Να είστε προσεκτικοί και με την υγεία σας.

Από την Κυριακή κι έπειτα τα φώτα των προβολέων πέφτουν πάνω σας. Ακτινοβολείτε, λάμπετε, γίνεστε αρεστοί στο περιβάλλον και κυρίως στον σύντροφο. Θα βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από το ταίρι σας και θα νιώσετε στο βλέμμα του το θαυμασμό.

Βίκυ Δρόσου

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις στην Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Συνελήφθη ένα άτομο για τα ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (20.7.2020) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 35χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου. Συνελήφθη ένα άτομο για τα ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (20.7.2020) το βράδυ, στην Κόρινθο […]

Αγία Ευδοκία

Οσιομάρτυς της Χριστιανικής Εκκλησίας. Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Λιβανησίας Φοινίκης (σημερινός Λίβανος), από γονείς καταγόμενους από τη Σαμάρεια. Σύμφωνα με τους συναξαριστές ήταν πόρνη και με την εκτυφλωτική ομορφιά της παρέσυρε πολλούς άνδρες στην αμαρτωλή ζωή, ενώ συγχρόνως δημιούργησε μεγάλη περιουσία. Έπειτα από μία σοβαρή ασθένεια εγκατέλειψε τη γενέτειρά της, αλλά ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε […]