20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γ. Γαλανόπουλος: Ευχαριστίες προς το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Επίσκεψη σήμερα πρωί στο γαστρεντερολογικό-ενδοσκοπικό ιατρείο του Νοσοκομείου Ναυπλίου για μια προγραμματισμένη εξέταση (όλα καλά..)
Άψογη λειτουργία με ένα εξαιρετικό επιστήμονα ,τον γιατρό -γαστρεντερολόγο κ. Δημήτρη Τζίβρα και την ευγενέστατη νοσηλεύτρια κ.. Αμάντα Χρήστου .
Τους ευχαριστώ θερμά.
Εξέταση και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου οπότε για σχετικά θέματα δεν χρειάζεται να τρέχετε Αθήνα..
Μπράβο και στον διοικητή της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλο και το Δ.Σ. του Νοσοκομείου για την οργάνωση του εν λόγω τμήματος.
Παρά τις όποιες ελλείψεις που μπορεί να υπάρχουν -και αλλού βέβαια – το ΕΣΥ στην περιφέρεια προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την άρτια εκπαίδευση και παροχή υπηρεσιών από γιατρούς και νοσηλευτές.
Ένας δημόσιος έπαινος τους αξίζει απόλυτα.
Γιάννης Γαλανόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Έξι τραυματίες σε τροχαίο στην Ε.Ο. Καλό Νερό – Τσακώνα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 χθες το μεσημέρι σε επικίνδυνη στροφή στην Ε.Ο. Καλό Νερό – Τσακώνα. Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο επιχείρησε προσπέραση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί τόσο με το προπορευόμενο όχημα όσο και μετωπικά με ΙΧ που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα. Από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων τραυματίστηκαν […]

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: Νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξή μας

Ανακοινώνουμε σήμερα πέντε νέες υποψηφιότητες  με την Νέα Ανεξάρτητη  Δημοτική Παράταξη με την επωνυμία <<ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ>>  η οποία θα διεκδικήσει  την ψήφο των δημοτών μας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 με υποψήφιο  Δήμαρχο τον  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  Γ. ΛΑΜΠΡΟΥ. Πρόκειται  για ενεργούς πολίτες οι οποίοι, μέσω της συμμετοχής τους στα κοινά του Δήμου […]