21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανοίγει σήμερα το Τριώδιο στο Ναύπλιο, με τον “Τελάλη της Αποκριάς”

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ στις 12 το μεσημέρι  υποδέχονται μπροστά στο Δημαρχείο, τον τελάλη ο οποίος διαλαλεί τον ερχομό του βασιλιά καρνάβαλου.

Στη συνέχεια μαζί με  χορευτικές ομάδες της περιοχής διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου κατευθύνονται προς την πλατεία Συντάγματος όπου στήνουν το χορό πλέκοντας τα «Γαϊτανάκια» τους, προσκαλώντας μας να γλεντήσουμε μαζί τους με τρέλα και κορδέλα.

Νωρίτερα, στις 11.30πμ, η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου – αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη, συνεπιβάτης στο τουριστικό τρενάκι θα σκορπίσει άρωμα αποκριάς στην πόλη, διαλαλώντας το μήνυμα ότι η χαρά και η μουσική βρίσκουν το δρόμο τους, στα σοκάκια του Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Χωρισμός στις “Άγριες Μέλισσες” ενώ η Ελένη μένει μόνη εναντίον όλων

Έπειτα από την μικρή παύση λόγω των εορτών, οι “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφουν στις οθόνες μας. Η αγαπημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 υπόσχεται καταιγιστικές εξελίξεις στις ιστορίες όλων των ηρώων και στα επεισόδια της νέας χρονιάς. Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, Επεισόδιο 50: Ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Ποια θα είναι η […]