15 °C Argos, GR
2 Απριλίου 2023

Ανακοίνωση της παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, για την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ του Γιάννη Μαλτέζου

«”Κακαί γεωργείν χείρες ευ τεθραμμέναι- Τα καλοθρεμμένα χέρια είναι ακατάλληλα για τη γεωργία (Ευριπίδης)»

Μετά τα τρία χρόνια ανυπαρξίας του ως αντιπεριφερειάρχης και μηδενικό έργο για το δήμο Άργους Μυκηνών αλλά και αποτυχημένη παρουσία ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Καμπόσο και την επίσης αποτυχημένη υποψηφιότητα του με τον… κ. Καρούζο, καθιστώντας τον γυρολόγο της πολιτικής, θέλει να γίνει και…δήμαρχος.

«Έχουμε κέφι και όρεξη για δουλειά» είπε ο ξεκούραστος πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, πρώην δημοτικός σύμβουλος, που το έργο του περιορίστηκε στους τίτλους που του δόθηκαν!

Κατέκρινε από την πολυθρόνα του, την δημοτική παράταξη που παράγει έργα που κανένας δεν αμφισβητεί.

«Να υπερβούμε κομματικά στεγανά» είπε, όταν είναι γνωστόν τοις πάσι πως έτρεχε στα γραφεία της Πειραιώς για να πάρει στήριξη, χρίσματα και διαβεβαιώσεις! Προφανώς οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες και τώρα αποτάσσει το κόμμα που παρακαλούσε μέχρι χθες και στρίβει προς τα αριστερά «φλερτάροντας» τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Να δράσουμε όσοι πονάμε τον τόπο μας» είπε, αλλά δεν έδρασε όταν από την θέση του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας λάμβανε τα επανειλημμένα αιτήματά του Δήμου Άργους Μυκηνών για την αποκατάσταση του δρόμου του Κάστρου.

Τότε δεν πονούσε τον τόπο του;

Σήμερα από την θέση του υποψηφίου Δημάρχου ξεκίνησε να τον πονάει;

Ή μήπως δεν υλοποιούσε το έργο για να εκπληρώσει τις πολιτικές του σκοπιμότητες, τις οποίες αποκάλυψε τώρα; Μήπως γι αυτό ματαίωσε το έργο της εισόδου Κιβερίου; Το έργο αποκατάστασης του δρόμου Μύλων Νέας Κίου ο οποίος έχει σοβαρά προβλήματα; Όπως και τον δρόμο Άργους –Δερβενάκια; (και μιλά αυτός για ανάπτυξη και αρχαιολογικούς χώρους)

Επίσης να του θυμίσουμε, επειδή στις δημόσιες εμφανίσεις του μιλά μόνο για το Άργος, πως υπάρχουν άλλες επτά δημοτικές ενότητες που προφανώς αγνοεί και δεν έχει επισκεφθεί μήπως λερώσει τα παπούτσια του.

Έκανε λόγο για «αυταρχισμό και έλλειψη δημοκρατίας»! Άκουσον, άκουσον! Μήπως το 56,06% του εκλογικού σώματος του Δήμου Άργους Μυκηνών τον Μάιο του 2019 πήγε να ψηφίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά τον Δήμαρχο των έργων, με την βία; Τα ψέματα και η διαστρέβλωση της αλήθειας, είναι ίδιον του χαρακτήρα του απ ότι αντιλαμβανόμαστε.

«Η δημοτική αρχή εξαπολύει κούφιες προεκλογικές εξαγγελίες» είπε ο Ιωάννης και ντράπηκε και η ντροπή!

Από το 2011 η δημοτική αρχή μέχρι και σήμερα παραδίδει έργα που κανένας άλλος δεν έκανε ούτε τόλμησε να αναλάβει! Έργα όπως η Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, όπως τα σχολεία Ινάχου & Κουτσοποδίου, η Αστική Ανάπλαση του Κέντρου του Άργους, το Κλειστό Κολυμβητήριο και τόσα άλλα που ξεπερνούν το επίπεδο δυσκολίας της αποκατάστασης ενός απλού δρόμου, που δεν κατάφερε ως αντιπεριφερειάρχης να υλοποιήσει!

Οι πολίτες γνωρίζουν ποιος «μπορεί», ποιος κάνει έργα, ποιος διεκδικεί και κερδίζει, ποιος αυταπόδεικτα άλλαξε τον ρου της ιστορίας του τόπου!

Προχωράμε μπροστά με τον Δημήτρη Καμπόσο στα ηνία του Δήμου Άργους Μυκηνών! Προχωράμε και συνεχίζουμε την Αλλαγή Πορείας!

Περισσότερα Άρθρα

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Αμβρόσιος με την απάντηση του Χαρδαλιά – Δείτε τι έγραψε

Με μια ανάρτηση στο facebook απάντησε ο Νίκος Χαρδαλιάς  στον πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και στην κίνησή του να «αφορίσει» τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, τον πρωθυπουργό και την υπουργό Παιδείας. Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως σήμερα που άνοιξαν και πάλι οι εκκλησίες, είναι μέρα χαράς, που κανένας «κήρυκας του μίσους δεν μπορεί να χαλάσει. Όσοι […]

Λιμεναρχείο Ναυπλίου: Επανέρχεται η απαγόρευση του ερασιτεχνικού ψαρέματος

Σύμφωνα με την από 02-01-2021 ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου: Στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων για την αποτρoπή εξάπλωσης του κορονοϊού SARS-CoV-2, δεν επιτρέπεται η άσκηση ερασιτεχνικής αλιείας, από την έκτη (06:00) πρωινή της 03-01-2021  έως και την έκτη (06:00) πρωινή της 11-01-2021. – Οποιαδήποτε αλλαγή – τροποποίηση θα ανακοινωθεί εγκαίρως. Ο Λιμενάρχης Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ […]