18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Δημήτρη Σαραβάκου με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Στη Θεσσαλονίκη συνεδρίασε για διάφορα θέματα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης τέως Αιρετών Νομαρχών και Περιφερειαρχών Ελλάδας, πρόεδρος της οποίας είναι ο πρώτος αιρετός Νομάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σαραβάκος.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο της Ένωσης, επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολο Τζιτζικώστα. Η συνάντηση έγινε στο διοικητήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς ο κ. Τζιτζικώστας είναι Περιφερειάρχης.

Από την Ένωση τέως Αιρετών Νομαρχών και Περιφερειαρχών Ελλάδας συμμετείχαν εκτός του προέδρου Δημήτρη Σαραβάκου, ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος (πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης) και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Βασιλάκης (πρώην Νομάρχης Χαλκιδικής).

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση αλλά και πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά θέματα.

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε το τοπικό ποδόσφαιρο με πράξεις»

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ κ. Μπένετ, παρευρέθηκε, την Δευτέρα (23/1/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης. Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης τονίζει: «Αναβαθμίζουμε τις ποδοσφαιρικές υποδομές του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Μετά την ολοκλήρωση […]

Αρχίζει σήμερα η σταδιακή άρση του lockdown

Αρχίζει σήμερα η σταδιακή άρση του lockdown Μια νέα περίοδος που θα τη χαρακτηρίζει η πολύ μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά και συγχρόνως η συνέχιση της τήρησης των ατομικών μέτρων προφύλαξης αρχίζει από σήμερα. Αναλυτικά, από σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου:  -Καταργείται η αποστολή μηνύματος στους αριθμούς 13032 και 13033. -Παρατείνεται η κυκλοφορία έως μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. […]