17 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, σήμερα (1.2.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 46χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει φορητό υπολογιστή από τσάντα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθη, χθες (31.1.2023) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 17χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 20χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε κατάστημα, με σκοπό την κλοπή, δίχως όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη 49χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανωτέρω ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. Τέλος, στην κατοχή του 17χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε 1- ζεύγος γαντιών, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο.
 

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (31.1.2023) το πρωί, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας και με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.1.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονη ημεδαπή, γιατί στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.1.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (4.1.2021) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 36χρονος ημεδαπός γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Κορινθία, Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.3.2021) το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 42χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (6.3.2021) το απόγευμα, στα […]