19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: Σαν πολλά φαντάσματα δεν μαζεύτηκαν στο Δημαρχείο κ. Καμπόσο;

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Άργους-Μυκηνών “Συμφωνία Δημιουργίας” του Παναγιώτη Παπαϊωάννου

Ξέχασε τις «δυσοσμίες» ο κ. Καμπόσος

Για μια ακόμα φορά απέδειξε πως δεν μπορεί να είναι δήμαρχος ενός από τους ιστορικότερους Δήμους της Ευρώπης, κάποιος που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του και επιρρίπτει τα σφάλματα πάντα σε τρίτους.

  • Στο μέιλ που είχε σταλεί στον Δήμο Ναυπλιέων, έφταιγε το γραφείο τύπου του.
  • Στην υπόθεση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και των Εβραίων, έφταιγε αυτός που διαχειριζόταν την σελίδα στο FB.
  • Αυτός που δημοσίευσε την φωτογραφία του στην Τρίπολη με τον Πρωθυπουργό κι έβαλε λεζάντα την «επιστροφή στην ΝΔ» ήταν και πάλι κάποιος αόρατος διαχειριστής.
  • Το ίδιο και στην υπόθεση EUROLOGIC. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός του Ιδίου.

Σαν πολλά φαντάσματα δεν μαζεύτηκαν στο Δημαρχείο κ. Καμπόσο;

Και τι κάνατε γι αυτό;

Φέρατε τον ποινικολόγο κ. Βασίλη Καπερνάρο να τα ξορκίσει. Κάνατε όμως λάθος, όσο κι αν προσπαθήσετε με κλακαδόρους και ιαχές από το πλήθος να αποστρέψετε από πάνω σας τις πολιτικές ευθύνες.

 

Η εταιρία EUROLOGIC για ό,τι συνέβη κι εάν συνέβη κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι έβλαψε τον Δήμο.

 

Άλλο κράτος κι άλλο Δήμος, άλλο οικονομική βλάβη κι άλλο πολιτική ανάμειξη με συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό σας ατόμων που προσλήφθηκαν από την συγκεκριμένη εταιρία.

Βεβαίως ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά, όμως η σύμπτωση της πρόσληψης με την συμμετοχή θα γεννούσε ερωτηματικά στον καθένα μας ακόμα και σε σας αν θα επρόκειτο για αντίπαλο ψηφοδέλτιο.

Τι απαντήσατε όμως σε αυτά; Ότι η σύμβαση με την EUROLOGIC έληξε στο τέλος του 2022 και πως οι προσληφθέντες πλέον θα πληρώνονται με «τίτλους κτήσης»! Εδώ γεννιούνται νέα ερωτηματικά.

Εφόσον αυτοί πληρώνονταν από μια εταιρία που έληξε η συνεργασία μαζί της, επομένως και μαζί τους, πώς είναι δυνατόν να έχουν μείνει οι υπάλληλοι αυτοί “προίκα ” στο δήμαρχο;

Κανένας σώφρων δήμαρχος δε θα δεχόταν τέτοια “προίκα”, εκτός αν απέβλεπε στην “αξιοποίησή” της…

Ας έρθουμε τώρα στους τίτλους κτήσης που πανηγυρίζατε πως αγνοούσαμε τέτοια μορφή πληρωμής. Φυσικά μας προβληματίζει αν είναι ορθός αυτός ο τρόπος πληρωμής. Όμως για ένα δεν υπάρχει προβληματισμός: Για το ποιος θα τους πληρώνει; Ο Δήμος Άργους- Μυκηνών; Γιατί αν θα τους προσλάμβανε η νέα εταιρία που ανέλαβε τον δήμο δεν θα χρειάζονταν οι τίτλοι κτήσης.

Μέρα με την μέρα ξεϋφαίνεται το χαλί που στρώσατε στα πόδια σας και οδηγείστε γυμνός στις εκλογές, αν φυσικά φτάσετε να ξαναδιεκδικήσετε τον δημαρχιακό θώκο μιας πόλης που οικονομικά και πνευματικά οδηγείται στα Τάρταρα.

Περισσότερα Άρθρα

Πρόστιμο από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για παράνομη ναύλωση σκάφους

Παράβαση για παράνομη ναύλωση βεβαίωσε σε ένα επαγγελματικό τουριστικό πλοίο αναψυχής το Λιμεναρχείο Ναυπλίου. Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  “Στο πλαίσιο προγραμματισμένων – στοχευμένων ελέγχων με σκοπό την αποτροπή – καταστολή της παράνομης δραστηριοποίησης των τουριστικών πλοίων αναψυχής και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών από κλιμάκιο στελεχών του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, βεβαιώθηκε σήμερα 25-08-2019 στο λιμένα Ναυπλίου μία παράβαση των […]

Τίμησαν την Εθνική Αντίσταση στο Ναύπλιο

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης πραγματοποιήθηκε  στο Ναύπλιο. Στις 10.00 το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος από τον π. Παναγιώτη Κιντή και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, ενώ έψαλε ο Πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου και Πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αργολίδας Δημήτριος Καρκαλάτος. Στην συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση […]