19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κοπή πίτας πραγματοποίησε το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους

Χθες Σάββατο 28/1 το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της πίτας στην Προσκοπική του Λέσχη.
Σε μια πάρα πολύ θερμή εκδήλωση όπου μεταξύ των άλλων το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κάμποσος ο οποίος μοιράστηκε δικά του προσκοπικά βιώματα, ο Αντιδήμαρχος Άργους Δημήτρης Κρίγγος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπέγκος ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Μέριμνας Νίκος Δελής.
Φυσικά το παρών έδωσαν και μέλη του Συστήματος από κάθε τμήμα οι γονείς αυτών και φίλοι του Προσκοπισμού.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε video με τις δραστηριότητες του του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους από το 2003 μιας και φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια επανίδρυσης του. Δράσεις που αναπνέουν από περιπέτειες εθελοντισμό φαντασία δημιουργία και προσφορά.
Το 2024 θα είναι άλλη μια κομβική χρόνια όπου θα παρουσιαστεί και το λεύκωμα Προσκοπικά Αργειακά Μονοπάτια όπου περιγράφονται από το 1924 μέχρι τις ημέρες μας οι δράσεις των Αργείων Προσκόπων μέσα από φωτογραφίες αλλά και μέσα από video που θα συνοδεύουν την έκδοση του.
Αξίζει να σημειωθεί στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Χρήστος Καραχάλιος Αναπληρωτής Βοηθός Γενικός Έφορος Πελοποννήσου ο οποίος και απένειμε το μετάλλιο ευδόκιμης υπηρεσίας στους Βαθμοφόρους Μπεγκο Γιώργο, Πολίτη Κέλλυ, Τούμπα Στέλιο, Μιχαλόπουλο Θάνο, Ντάκαρη Γιώργο και Κότσιφα Κώστα και εκείνο της Μακράς ευδόκιμης υπηρεσίας στον Μπουρδέρη Βαγγέλη.
Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που παραβρέθηκαν στην χθεσινή όμορφη εκδήλωση.
Ευχαριστούμε επίσης και τον Νικόλαο Σιαχάμη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης!!!!
Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά και δύναμη και δημιουργία σε ότι καλό κάνουν !
Συνεχίζουμε!!!!

Περισσότερα Άρθρα

28χρονος από τη Βυτίνα ο νεκρός του τροχαίου

Στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στις 06:00 το πρωί στον επαρχιακό δρόμο Άργους – Ναυπλίου ανάμεσα στις δικαστικές και τις αγροτικές φυλακές, όταν συγκρούστηκαν μετωπικά ένα φορτηγό με ένα Ι.Χ επιβατικό όχημα, έχασε τη ζωή του ένας 28χρονος άνδρας από τη Βυτίνα, ενώ υπάρχουν και άλλοι δύο ευτυχώς ελαφρά τραυματίες, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από την […]

Ανακοίνωσε τον Βόσνιο Στάνκο Στάνκοβιτς ο Διομήδης Άργους

H Διοίκηση του Διομήδη Άργους ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βόσνιο δεξί ίντερ Στάνκο Στάνκοβιτς (30 ετών, 1,95 μ. ύψος). Έρχεται μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο πολύ δυνατό Ουγγρικό Πρωτάθλημα με την Mezokovesdi KC ,ενώ μεταξύ άλλων την περίοδο 2015-16 αγωνίστηκε και στα προκριματικά του EHF Champions League με την Βοσνιακή RK Borac […]