20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τι συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών για την υπόθεση της eurologic

Κατώτερη των περιστάσεων η αντιπολίτευση για την υπόθεση της eurologic, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο δόθηκαν όλες οι απαντήσεις στα ερωτήματα που η αντιπολίτευση είχε θέσει τις προηγούμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, απαντήθηκαν αρκετά από τα άνευ ουσίας ερωτήματα που έθεσαν.

Ο ποινικολόγος Βασίλης Καπερνάρος παρέστη και διαβεβαίωσε το δημοτικό συμβούλιο πως ουδεμία ποινική ευθύνη έχει το προσωπικό του δήμου για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες που είχε προσκομίσει η εταιρεία eurologic σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες που έγιναν από υποψήφιο δήμαρχο των Αχαρνών.

Έπεται να ολοκληρωθεί ο έλεγχος που έχει ζητήσει ο Δήμος Άργους Μυκηνών. Ο κύριος Καπερνάρος ανέφερε στην τοποθέτησή του πως δεν υφίσταται ουδεμία ζημιά για τον Δήμο, πράγμα που σημαίνει πως ζητήματα με τη δικαιοσύνη έχει η συγκεκριμένη εταιρεία και όχι ο Δήμος.

 

Περισσότερα Άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με θύμα 21χρονο

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 21χρονο σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:30 το ξημέρωμα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε κράσπεδο και ανάχωμα, ανετράπη μετά το τούνελ της Τούμπας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του […]

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας  Πρώτων Βοηθειών  από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους

Στα πλαίσια Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο το δεύτερο Σάββατο του Σεπτεμβρίου, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άργους, θα διοργανώσει δράση στη κεντρική πλατεία Άργους μπροστά στο Παλαιό Δημαρχείο την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 – 20:00.  Η έγκαιρη και έγκυρη παρέμβαση κάποιου που γνωρίζει Πρώτες Βοήθειες μπορεί να […]