17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα: Αφήνουμε τον κύριο Ορφανό στην κρίση των πολιτών του Δήμου

Δώσαμε την ευκαιρία στον υποψήφιο κύριο Ορφανό να ανακαλέσει  και να ζητήσει συγγνώμη από τους δημότες για την ανακριβή και παραπλανητική ανακοίνωσή του σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου Ναυπλιέων («…τα χρέη αγγίζουν σχεδόν τα 34.000.000€…»).

Σε απάντηση πήραμε ένα μακροσκελές απελπισμένο κείμενο που αγωνίζεται μάταια να δικαιολογήσει το προηγούμενο και  βρίθει προσβολών!

Δεν θα ακολουθήσουμε τον κύριο Ορφανό στο παραλήρημα του. Υπάρχουν και όρια στην πολιτική χυδαιότητα.

Γιατί όποιος χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές είναι κατά κανόνα αυτός ο οποίος δεν έχει τίποτα να πει και δεν μπορεί να αντέξει το βάσανο της σύγκρισης.

Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών του Δήμου.

Εμείς θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα την καθημερινή προσπάθεια με διαφάνεια, σοβαρότητα και συνέπεια για ένα καλύτερο και πιο αποτελεσματικό Δήμο.

 

Περισσότερα Άρθρα

ΑΔΕΔΥ: Κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία στο Δημόσιο

Κανονικά πραγματοποιείται σήμερα η απεργία σε όλο το Δημόσιο, με εξαίρεση τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, διευκρινίζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της. Όπως επισημαίνει, «το ίδιο ακριβώς αποφάσισε και το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών στην με αρ. 375/2021 απόφασή του, […]

Κέφι και γλέντι στο αποκριάτικο πάρτι του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου διοργάνωσε μια εξαιρετική αποκριάτικη βραδιά, με πολύ χορό, τραγούδι και παιχνίδι που χάρηκαν μικροί και μεγάλοι. Ο Σύλλογος, ευχαριστεί τα παιδιά, τους γονείς, τους δασκάλους και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους το γλέντι. Ευχαριστεί επίσης, τις τοπικές επιχειρήσεις για την ευγενική προσφορά τους […]