19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: «Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του…»

Με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε στη βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ η Δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Σόνια Τάνταρου Κρίγγου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με την σημερινή πρόταση δυσπιστίας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι προτεραιότητά του είναι τα μικροκομματικά του συμφέροντα και η ανάγκη συσπείρωσης του κομματικού του κοινού, αδιαφορώντας παντελώς για την πρόοδο και την ανάπτυξη της χώρας. Η τοξικότητα, ο διχασμός και η πόλωση είναι χρήσιμα εργαλεία για τον κ. Τσίπρα αλλά αχρείαστα για τη χώρα και τους πολίτες της. Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για εκείνον κανείς μας δεν ξεχνά όσα ζήσαμε το 2015-2019 και τα πεπραγμένα του. Η σύγκριση με το σήμερα είναι αμείλικτη . Όπως δε είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «Καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας. Μία καλή ευκαιρία κυρίως για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Εγώ δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση. Ελάτε να συγκρίνουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια και τι κάναμε εμείς».
Και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του …»

Η χώρα πλέον έχει μπει σε τροχιά σταθερότητας , ασφάλειας και ανάπτυξης και δεν επιθυμούμε να υπάρξει καμία οπισθοδρόμηση και ανακοπή αυτής της πορείας .
Την προσεχή Παρασκευή θα λάβει στη Βουλή την απάντηση αλλά και πολύ σύντομα, στις εκλογές που πλησιάζουν, θα λάβει την απάντηση που του πρέπει από τον ελληνικό λαό.

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου

Δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω
Πολιτευτής ΝΔ Αργολίδος

Περισσότερα Άρθρα

ΝΔ για τα γκαζάκια στο ίδρυμα Μητσοτάκη: Δεν εκφοβιζόμαστε από τους τραμπούκους

«Στόχος της μανίας των τραμπούκων, αυτή τη φορά ήταν το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Πρέπει να αντιληφθούν ότι ουδείς στην κυβέρνηση εκφοβίζεται» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο Ίδρυμα “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης”. «Με τέτοιες ενέργειες το μόνο που κάνουν είναι να τονίζουν την ανάγκη για αντιμετώπιση της ανομίας. […]

Παγκόσμια Ημέρα Μπράιγ

Διοργανώνεται κάθε χρόνο στις 4 Ιανουαρίου από την Παγκόσμια Ένωση Τυφλών (WBU), για να τιμηθούν τα γενέθλια του Λουί Μπράιγ (1809-1852) και να αναγνωρισθούν οι προσπάθειές του για την καλυτέρευση της ζωής των τυφλών ανθρώπων. Τυφλός και ο ίδιος, επινόησε ένα ειδικό αλφάβητο για τυφλούς, που φέρει το όνομά του. Πηγή: SanSimera.gr