18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε το τοπικό ποδόσφαιρο με πράξεις»

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ κ. Μπένετ, παρευρέθηκε, την Δευτέρα (23/1/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.
Σε δήλωσή του, ο κ. Τζιούμης τονίζει: «Αναβαθμίζουμε τις ποδοσφαιρικές υποδομές του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου Τεγέας, τοποθετούνται άμεσα κερκίδες.

Υπογράφουμε σύμβαση και προχωράμε, με το τέλος του τοπικού πρωταθλήματος, στην αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Φιλικών «Τάσος Μουκάκης», όπου ήδη τοποθετήσαμε νέες κερκίδες.

Δημοπρατούμε άμεσα την αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο Λεβιδίου, ενώ υλοποιείται από την Περιφέρεια το νέο Ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης, όπου εμείς –ως Δήμος Τρίπολης- διαμορφώνουμε τον περιβάλλοντα χώρο.
Στηρίζουμε το τοπικό ποδόσφαιρο με πράξεις.»

Viber 2023 01 24 10 11 39 984Viber 2023 01 24 10 11 45 256

Περισσότερα Άρθρα

Η “ακτινογραφία” των νέων Δημάρχων – Στατιστικά για τους νικητές των εκλογών

Σε τι βαθμό ανανεώθηκε το σώμα των Δημάρχων; Πόσοι εκλέγονται για 1η φορά και πόσοι έχουν προηγούμενες θητείες;  Σε τι ποσοστό τη Β’ Κυριακή έγινε ανατροπή στη σειρά των δύο πρώτων Συνδυασμών του Α’ γύρου;  Ποια η γυναικεία παρουσία; Πως όλα αυτά διαμορφώνονται σε κάθε περιφέρεια της Ελλάδας; Όλες οι απαντήσεις στα στατιστικά δεδομένα που ακολουθούν. […]

Κορονοϊός – Εστίαση: Με rapid test θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι άνω των 12 ετών σε κλειστούς χώρους

Στην δημοσιότητα δόθηκε το ΦΕΚ μέσω του οποίου ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων στους εσωτερικούς χώρους στο πλαίσιο των μέτρων διαχωρισμού εμβολιασμένων και μη που τέθηκε σε ισχύ από χθες, Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το ΦΕΚ, πλέον οι ανήλικοι 12-17 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν με την επίδειξη […]