13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ένας 50χρονος έπνιξε τη γυναίκα του στη Νίκαια

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Νίκαια, όταν 54χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην οδό Βοσπόρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 50χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης τηλεφώνησε γύρω στις 5:30 το πρωί στις Αρχές και ειδοποίησε πως έχει σκοτώσει τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, λέγοντας: «Ελάτε σπίτι. Τη σκότωσα».

Όταν έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, βρήκαν τη γυναίκα να κείτεται νεκρή  και να φέρει εκδορές στο λαιμό, ενώ οδήγησαν τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα όπου προσήχθη και αυτή την ώρα ανακρίνεται. Στο ισόγειο διαμέρισμα κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς, καθώς στο σημείο έχει φτάσει και κλιμάκιο της σήμανσης, ενώ οι γείτονες είναι σοκαρισμένοι με την τραγωδία.

Έρευνες διεξάγονται αυτή την ώρα στην οικία της άτυχης 54χρονης
Έρευνες διεξάγονται αυτή την ώρα στην οικία της άτυχης 54χρονης

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Μειωμένο κατά 10 μέλη προβλέπεται να είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Μειωμένο κατά 10 μέλη προβλέπεται να είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Μειωμένο κατά 10 μέλη προβλέπεται να είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου που θα αναδειχθεί στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν υπό το νέο θεσμικό πλαίσιο που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών. Αυτό, μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης που είχε σήμερα Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας) με την […]

Γίνονται… σήμερα, Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

————————————————————————————————- ————————————————————————————————- Το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας Εθελοντισμού, σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στις 6.00 μ.μ. στην Μεσσήνη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημ. Κουζή (παραπλεύρως του ξενοδοχείου «Μεσσήνη»). Κεντρική ομιλήτρια η Ελένη Βολονάκη, επίκουρη καθηγήτρια κλασικής φιλολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Στην εκδήλωση νεαροί εθελοντές θα καταθέσουν την εμπειρία […]