19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε ηλικιωμένη στην Πάτρα – Άφησε 30.000 ευρώ σε κάδο

Δίπλα σε κάδο απορριμμάτων επί της οδού Ακρωτηρίου, στο ύψος της Πλατείας Παπανδρέου, άφησε σακούλα με 30.000 ευρώ μια ηλικιωμένη πατρινή.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το πρωί της Τετάρτης 18/01/2023, μετέβη σε τράπεζα κάνοντας ανάληψη του χρηματικό ποσού και στη συνέχεια τα τοποθέτησε σε σημείο που της υπέδειξε άνδρας που της τηλεφώνησε ενημερώνοντας της πως ο γιος της τραυματίστηκε σε τροχαίο και χρήζει χειρουργικής επέμβασης.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η τηλεφωνική κλήση έγινε προχθές το απόγευμα από άνδρα, που προσποιήθηκε τον γιατρό νοσοκομείου και χθες το πρωί πήγε στην τράπεζα για να “σηκώσει” τα χρήματα.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ζάκυνθος: Μάχη με τις φλόγες πάνω από το Ναυάγιο

Συνεχίζουν να επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην Ζάκυνθο, καθώς μεγάλη πυρκαγιά συνεχίζει να καίει δασική έκταση. Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε έξω από το χωριό Βολίμες, διένυσε μεγάλη απόσταση κι έχει πλέον φθάσει πάνω από την παραλία του διάσημου «Ναυαγίου» της Ζακύνθου. Έκταση χιλιάδων στρεμμάτων έχει γίνει στάχτη. Η οικολογική καταστροφή είναι τεράστια. Σύμφωνα […]

Η πρώτη τουφεκιά της Ελληνικής Επανάστασης έπεσε σαν σήμερα / Η πολιορκία και η παράδοση των Καλαβρύτων

Η πρώτη τουφεκιά της Ελληνικής Επανάστασης έπεσε στις 21 Μαρτίου 1821 στα Καλάβρυτα, όταν ένοπλοι αγωνιστές, με επικεφαλής τους τοπικούς οπλαρχηγούς πολιόρκησαν τους Τούρκους, που είχαν καταφύγει σε τρεις οχυρούς πύργους. Από τις αρχές Φεβρουαρίου, μετά τη διάσκεψη της Βοστίτσας (26 – 29 Ιανουαρίου), άρχισαν να πυκνώνουν οι φήμες για επικείμενη εξέγερση των ραγιάδων στην Πελοπόννησο. Ο […]