17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τάσσος Χειβιδόπουλος: Σήμερα τελειώνει ένας κύκλος…

Αγαπητοί Συμπολίτες –σες
Σήμερα τελειώνει ένας κύκλος κι ανοίγει ένας άλλος.
Μετά από 25 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ήρθε η ώρα να φτάσει αυτή η διαδρομή στο τέρμα της.
Από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αργολίδας 1999-2002, 2002-2006, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου 2011-2014, 2014-2019, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών 2019 – σήμερα, εκπροσώπησα όλους εσάς προσπαθώντας να τιμήσω την ιδιαίτερα τιμητική εντολή σας.
Είχα την τύχη, την τιμή, την χαρά και την ευθύνη να είμαι Νομαρχιακός Σύμβουλος Αργολίδας 1999-2006, Αντινομάρχης Αργολίδας 2001-2002, Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Αργολίδας 2011-2019, Αναπληρωτής Περιφερειάρχης 2011-2014, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας 2011-2014, ανταποκρινόμενος στην ευθύνη που μου δώσατε και για την οποία είμαι ευγνώμων και φυσικά στην επιλογή κι εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου από τον Τάσο Σαλεσιώτη , τον Πέτρο Τατούλη και τον Γιάννη Σγουρό, τους οποίους θερμά ευχαριστώ.
Δεν ξέρω αν τα κατάφερα όλα αυτά τα χρόνια, όμως ειλικρινά προσπάθησα και προσπαθώ πολύ, να είμαι αντάξιος των προσδοκιών σας.
Σίγουρα όμως είμαι ο ίδιος , όπως πριν από 25 χρόνια όταν ξεκινούσε αυτό το υπέροχο ταξίδι μου στα αχαρτογράφητα τότε νερά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Μπορώ να σας κοιτάζω με καθαρή ματιά με τιμιότητα κι ευθύνη και να ανταλλάσσω μαζί σας σκέψεις και οράματα για μια καλύτερη ζωή στην Αργολίδα που αγαπάμε.
Το 2019 γύρισα σελίδα και μαζί με μια παρέα ανήσυχων συμπολιτών μου ιδρύσαμε την Δημοτική Παράταξη “Δυνατή Πόλη Ξανά” και διεκδικήσαμε τον Δήμο Άργους Μυκηνών με εμένα Υποψήφιο Δήμαρχο.
Καταθέσαμε ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα σοβαρά μελετημένο , κοστολογημένο και σε διαρκή διαβούλευση με όλους τους πολίτες που ανησυχούν…
Παρά τις αντίξοες πολιτικές συνθήκες και την λυσσαλέα και πολλές φορές “βρώμικη” αντιμετώπιση μας , καταφέραμε να πείσουμε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συμπολιτών μας να μας εμπιστευτεί και να μας στηρίξει στέλνοντας μας στα έδρανα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δυστυχώς οι συνθήκες που επικρατούσαν στην χώρα τα τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας δεν μας επέτρεψαν την ανάληψη όλων των πρωτοβουλιών που σχεδιάζαμε και την συχνή επικοινωνία μαζί σας.
Παρόλα αυτά είμαστε πάντα εκεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα υπόλοιπα όργανα του Δήμου εκφράζοντας την άποψη μας και προτείνοντας λύσεις χωρίς αρνητικές ιδεοληψίες και με μόνο στόχο την καλυτέρευση του Δήμου που δυστυχώς κάθε μέρα και περισσότερο γίνεται φτωχότερος και διολισθαίνει στην χειρότερη παρακμή της ιστορίας του…
Σήμερα η Παράταξη μας περνά σε μια άλλη εποχή που όλοι εμείς που την ιδρύσαμε δρομολογούμε.
Η δεδομένη απόφαση μου να αλλάξω μετερίζι και να μην είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος κατατέθηκε έγκαιρα στους συνοδοιπόρους μου στην παράταξη πριν από 1,5 περίπου χρόνο προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα της παράταξής μας.
Σήμερα και μέσα από έναν οργανωμένο κι ουσιαστικό διάλογο, με ομόφωνη απόφαση του κορυφαίου οργάνου της Δυνατής Πόλης Ξανά, της Ολομέλειας των Δημοτικών Συμβούλων της και σε συνέχεια απόφασης της Συνέλευσης των μελών μας, η παράταξη μας συνεχίζει τον διάλογο με τα μέλη της , τις άλλες παρατάξεις και κυρίως και πάνω από όλα , με τους πολίτες , με στόχο την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανανέωση της παράταξης, την συστράτευση με όλους τους πολίτες που νοιάζονται για τον δήμο μας ,για την επιλογή του νέου υποψηφίου Δημάρχου και του ψηφοδελτίου μας που θα συμμετέχει στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Οι διαδικασίες για την επιλογή του νέου επικεφαλής της παράταξης και Υποψηφίου Δημάρχου Άργους Μυκηνών θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα.
Εγώ σήμερα παραιτούμαι από Επικεφαλής κι από Δημοτικός Σύμβουλος επισφραγίζοντας έτσι την ανανεωμένη πορεία της προς τις επόμενες εκλογές.
Φυσικά είναι αυτονόητο ότι παραμένω απλός στρατιώτης της Δυνατής Πόλης Ξανά της Παράταξης μου, συνεισφέροντας με όλες μου τις δυνάμεις, και όπου μου ζητηθεί , για την νίκη μας στις επόμενες εκλογές και στην προσπάθεια αναγέννησης του Δήμου μας.
Αγαπητοί Συμπολίτες –σες
Η δική σας δύναμη θα ενισχύει καθημερινά την δυναμική μας παρουσία και θα είναι αυτή που θα ανατρέψει την σημερινή καταστροφική λειτουργία της Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Καμπόσου και θα επαναφέρει τον ιστορικό Δήμο Άργους Μυκηνών στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Σε αυτήν την προσπάθεια είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις.
Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε όλοι παρόντες.
Είμαστε πολλοί…
Θα νικήσουμε…
Τάσσος Χειβιδόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ερμιονίδας: Ανακοίνωση των μελών της Δημοτικής Αρχής

Τη Δευτέρα 24/1/2022, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας και κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου, ψηφίστηκαν αλλαγές  προσώπων σε διοικητικές θέσεις ευθύνης, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε πολιτικά πρόσωπα να προσφέρουν στο Δήμο και στον Δημότη από διαφορετικά πόστα και επίσης να προστεθούν νέα πρόσωπα στην διοίκηση του Δήμου. Χρονικά είχε προηγηθεί […]

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στο Δήμο Ναυπλιέων

Και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλιέων θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ ως προληπτικό μέτρο. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου κατά τις πρωινές κυρίως ώρες και ο παγετός, καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των μελών της εκπαιδευτικής […]