10 °C Argos, GR
1 Φεβρουαρίου 2023

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης (17/1/2023)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H

Σας καλούμε στις 17 Ιανουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης β΄ όροφος, σε δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίουκατ’ εφαρμογή 1) των διατάξεων α) του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με τις όμοιες του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και ισχύουν, β) του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010 για λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Προτάσεις ανάπλασης – διαμόρφωσης της οδού Καλαβρύτων (ΛΥΣΗ Α, ΛΥΣΗ Β)

 1. Αποδοχή επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών των Δήμων λόγω της επιβάρυνσης των προϋπολογισμών τους από την αύξηση του ενεργειακού κόστους.
 2. Αποδοχή επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών για την υλοποίηση δράσεων διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στους Δήμους της Χώρας από κεντρικούς αυτοτελείς πόρους έτους 2022.
 3. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της δράσης με τίτλο: «Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα και αθλητικού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Λεβιδίου Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014-2020»
 4. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου σύμφωνα με την αρ. 895/2022 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης.
 5. Τροποποίηση Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου Τρίπολης στο τμήμα που προσδιορίζεται μεταξύ των οδών 11ου Συντάγματος, Γ. Κολοκοτρώνη, Αλ. Διάκου, Κ. Γεωργίου, της Περιφερειακής οδού και της οδού Δαβάκη.
 6. Επιστροφή δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
 7. Επιστροφή δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
 8. Επιστροφή δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού.
 9. Έκδοση απόφασης σχετικά με τη χορήγηση ή μη μίας (1) θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ, επί της οδού Αλ. Ραγκαβή στην κ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, για το όχημα με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΒ 4375.
 10. Γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου επί αντικειμενικών αξιών ακινήτων.
 11. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Τρίπολης στο νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER 2023-2027 Βόρειας Πελοποννήσου που σχεδιάζει η ΟΤΔ ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε..
 12. Γνωμοδότηση επί του σχεδίου καθορισμού της τιμολογιακής πολιτικής του ΦΟ.Δ.Σ.Α. Πελοποννήσου έτους.
 13. Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπηρετεί στη δράση: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή του στη προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης περιόδου 2022-2013».

14.Αλλαγή χρηματοδότησης για τη καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού που υπηρετεί στo Πρόγραμμα: «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ».

 1. Απευθείας Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου: Υπαίθριος χώρος επί του ακινήτου «Στοά Αθανασιάδη» (Δυνάμει των διατάξεων του άρθρ. 196, του ν. 4555/2018 «Κλεισθένης Ι»)

                                                    

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Περισσότερα Άρθρα

Δημοσκόπηση MRB: «Νταμπλ σκορ» σε πρόθεση ψήφου και καταλληλότητα για ΝΔ και Μητσοτάκη

Με διπλάσια διαφορά προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης του Αλέξη Τσίπρα στην καταλληλότητα των πολιτικών αρχηγών και την αξιολόγησή τους σε ότι αφορά την διαχείριση της πανδημίας. Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό […]

Ελένη Μενεγάκη: Άγριο κράξιμο στα social media για τη μετακίνηση της εκτός δήμου

Έντονες αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από τη Βαρβάκειο Αγορά το πρωί της Κυριακής. Η γνωστή παρουσιάστρια έφυγε από τα Μελίσσια και «κατέβηκε» στο κέντρο της Αθήνας για να κάνει τις αγορές της για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες δίπλα από […]