17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πύργος: Νεκρός εντοπίστηκε 70χρονος σε χωράφι

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Τ.Κ. Αγίου Ηλία του Δήμου Πύργου ένας 70χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο 70χρονος είχε μεταβεί από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στο κτήμα για να ταΐσει τα σκυλιά του. Το γεγονός όμως ότι μέχρι και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι και δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, ανησύχησε την υπερήλικη μητέρα του, η οποία κάλεσε την κόρη της που κατοικεί σε νησί των Δωδεκανήσων.

Εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τις Aρχές και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου αλλά και ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο δυσπρόσιτο κτήμα του 70χρονου, που βρίσκεται δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές, στην είσοδο του Αγ. Ηλία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του άτυχου άνδρα σε εμβρυακή στάση, έξω από τα κλουβιά στα οποία φυλούσε τα σκυλιά του, ενώ εικάζεται ότι ήταν νεκρός για ώρες.

Στο σημείο μετέβη και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο που βρέθηκε η σορός του 70χρονου, ωστόσο αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θάνατο που πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Την Πέμπτη η πλατφόρμα για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους

Διευκρινίσεις για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, ύψους 400 ευρώ, σε μακροχρόνια ανέργους, έδωσε ο διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Σπύρος Πρωτοψάλτης, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Όπως είπε, την Πέμπτη 23 Απριλίου, ανοίγει η πλατφόρμα, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 3 Μαΐου. Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοψάλτη, […]

Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες έπεσε στο λιμάνι της Πύλου – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένα άτομο

Ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν δύο άτομα, έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου (16/12) στο λιμάνι της Πύλου. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ένα άτομο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο κλήθηκαν τόσο το Λιμενικό όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να συνδράμουν στις προσπάθειες απεγκλωβισμού. Πηγή: ΕΡΤ