19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Σχεδόν ένα χρόνο από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγείται μετά τις 9 το πρωί, σήμερα Δευτέρα, απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Η εξέλιξη της δίκης είναι αμφίβολη καθώς ο συνήγορος της 34χρονης κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας, αναμένεται να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης επικαλούμενος ισχυρά κωλύματα με εν εξελίξει δίκες που παρίσταται.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παράλληλα να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Λαμπερή πρεμιέρα του 26ου Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Λαμπερή ήταν η πρεμιέρα του 26ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο κάστρου Καλαμάτας, παρουσία της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη. Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ άνοιξαν ο Wim Vandekeybus και η ομάδα Ultima Vez, με το έργο TRACES, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, δέκα χορευτές κινούνται υπό τους […]

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Τα σημερινά κρούσματα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 28/5/2021 ο ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 1585 νέα κρούσματα, τα 804 εντοπίστηκαν στην Αττική, τα 140 στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη Λάρισα καταγράφηκαν 52. Στην Αργολίδα καταγράφηκαν πέντε νέα κρούσματα. Αναλυτικά: