18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Λάλας Ηλείας: Νεκρός βρέθηκε 15χρονος μαθητής

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα του χωριού Λάλα, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου 15χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, τα αδέρφια του τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του, σήμερα το πρωί, στο κρεβάτι του, όταν πήγαν να τον ξυπνήσουν για το σχολείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα αίτια του θανάτου του, στα οποία αναμένεται να ρίξει φως η νεκροψία – νεκροτομή.

Περισσότερα Άρθρα

Υπουργείο Παιδείας: Δεν αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ

Ως «πολιτική προτεραιότητα» έθεσε ο πρωθυπουργός την παιδεία σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του σήμερα το υπουργείο Παιδείας. «Θα προχωρήσουμε με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην εφαρμογή του σχεδίου μας, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έχουμε θέσει ως πρωθυπουργικό γραφείο συγκεκριμένους στόχους», είπε και εξέφρασε την απόλυτη υποστήριξή του στους εκπαιδευτικούς. Όπως είπε η υπουργός Παιδείας, Νίκη […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: Καλό μήνα και χρόνια πολλά στην πόλη του Ναυπλίου

Καλό μήνα και χρόνια πολλά στην πόλη του Ναυπλίου. Του Αγίου Αναστασίου σήμερα και το Ναύπλιο γιορτάζει και τιμά την μνήμη του προστάτη και πολιούχου του. Ο Άγιος Αναστάσιος ο Ναυπλιεύς ήταν Χριστιανός Νεομάρτυρας της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Έζησε στο Ναύπλιο όπου και μαρτύρησε για την Χριστιανική πίστη του, στις 1 Φεβρουαρίου του 1655. Χρόνια πολλά […]