17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συμβάντα και συλλήψεις σε Αργολίδα και Λακωνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 41χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημά του, βρέθηκε μεταλλικός χαρτοκόπτης, με μήκος λάμας -6- εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 20χρονος παρέμενε παράνομα στη Χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (31.12.2022) το βράδυ, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άργους – Νέας Κίου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους-Μυκηνών.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Λακωνίας, 22χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -22- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 27χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (31.12.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο (2) αλλοδαπές, ηλικίας 21 και 22 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (31.12.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ατόμου Χθες (31.12.2022) το απόγευμα, στους Μολάους Λακωνίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 76χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στύλο φωτισμού), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

 

Περισσότερα Άρθρα

Συνελήφθη ο σκληρός κακοποιός που απέδρασε από τις Φυλακές Κορίνθου

Μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη ο 45χρονος βαρυποινίτης που είχε αποδράσει πριν από τέσσερις μέρες από το Σωφρονιστικό Κατάστημα της Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και με την συνδρομή της EKAM του πέρασαν χειροπέδες. Ο 45χρονος εξέτισε ποινή 45 ετών και 8 μηνών.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθη, χθες (23.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 70χρονος ημεδαπός για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Ειδικότερα, χθες (23.7.2022) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και […]