21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κάλαντα και ευχές άκουσε στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας

Eυχές στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, δέχθηκε ο περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο περιφερειάρχης, αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, ενώ τα γραφεία της έδρας, επισκέφθηκαν και έψαλαν τα κάλαντα, αντιπροσωπείες από το Καλογεροπούλειο ‘Ιδρυμα Τεχνών και Πολιτισμού της Κορίνθου, την Λαογραφική Εστία Τρίπολης, την ΔΙΚΕ (IV Mεραρχία Πεζικού “Πελοπόννησος”), καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης.

Ο περιφερειάρχης, παρέστη σε δρώμενο του Δήμου Τρίπολης, στην πλατεία ‘Αρεως, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Εκεί, δοκίμασε και το παραδοσιακό τσουκαλόκαυτο της Τρίπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Περισσότερα Άρθρα

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ : Διονύσιος Σολωμός 1798 – 1857

Ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1798 στη Ζάκυνθο, ως εξώγαμο τέκνο του κόντε Νικόλαου Σολωμού και της υπηρέτριάς του Αγγελικής Νίκλη. Σε πολύ μικρή ηλικία έμεινε ορφανός και το 1808 έφυγε για σπουδές στην Ιταλία, με τη συνοδεία του ιταλού δασκάλου του Ρώσση. Επτά χρόνια αργότερα πήρε το απολυτήριο […]

Τεστ για κορονοϊό σε εργαζόμενους στη σχολική καθαριότητα στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την ΚΟΜΥ Αργολίδας θα πραγματοποιήσουν διενέργεια δωρεάν τεστ για covid-19 σε εργαζόμενους στη Σχολική Καθαριότητα. Η δράση έχει προληπτικό χαρακτήρα και γίνεται στα πλαίσια της ασφαλούς υγειονομικής έναρξης των σχολικών μονάδων. Τα τεστ θα διενεργηθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Ναυπλιέων […]