19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης στο Άστρος

Σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, στο Ίδρυμα “Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη” στο Άστρος, θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για την “Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης”.

Η εκδήλωση έχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και είναι ιδιαίτερα αφιερωμένη στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Αποτελεί μια πρωτοβουλία του Κέντρου Υγείας Άστρους και συνδιοργανώνεται με αίσθημα σεβασμού και ευαισθησίας μαζί με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, καθώς και με την υποστήριξη του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Άστρους.

Επίσης στο ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Απασχόλησης και Αναψυχής Ηλικιωμένων Βόρειας Κυνουρίας Η ’’Ανθήνη’’ με την παρουσίαση θεατρικού μονόπρακτου, η Χορωδία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθώς και ο Σύλλογος ‘’Ο Θυρεάτης’’.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης συστήνεται η χρήση μάσκας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Περισσότερα Άρθρα

Δείκτης θετικότητας και μετάλλαξη ίσως οδηγήσουν σε νέο σκληρό lockdown

Συναγερμός στην κυβέρνηση και την επιτροπή λοιμωξιολόγων έχει σημάνει τις τελευταίες ημέρες, τόσο από τον μεταλλαγμένο ιό, που μπορεί να αποδειχθεί «εχθρός» των εμβολίων, όσο και από την αύξηση – αν και προς το παρόν μικρή – στον αριθμό των κρουσμάτων. Μόνο την Δευτέρα, καταγράφηκε ένας από τους χαμηλότερους αριθμούς τεστ και συγκεκριμένα 9.394, από […]

Πρωινό τμήμα στο Χορόσημο

Σε συνέχεια σημαντικής ζήτησης για τη δημιουργία πρωινού τμήματος διδασκαλίας Ελληνικών παραδοσιακών χορών, το Σωματείο ΧΟΡΟΣΗΜΟ έως τη Δευτέρα 23/10 θα δέχεται τις δηλώσεις σας για συμμετοχή σας σε πρωινό Τμήμα κάθε απόγευμα 18:00-21:00 στη γραμματεία του Σωματείου αλλά και στο τηλέφωνο 2751301730 και 6948866589. Παρακαλούμε για τη δήλωσή σας για την άμεση έναρξη του […]