19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Maestro: Οι πρωταγωνιστές της σειράς παρακολούθησαν όλοι μαζί το τελευταίο επεισόδιο

Το «Μaestro» ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο επεισοδίων εχθές το βράδυ, 15 Δεκεμβρίου. Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που κέρδισε μια θέση στις καρδιές των τηλεθεατών, έριξε αυλαία λίγο πριν τη μεγάλη της πρεμιέρα στο Netflix.

Ο πρώτος κύκλος των 9 επεισοδίων απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, ενώ ο δημιουργός της σειράς, που επανήλθε φέτος στην τηλεόραση, αποθεώθηκε από το κοινό.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προετοιμάζει ήδη και τον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς που διαδραματίζεται στους Παξούς.

Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με το πολυσυζητημένο φεστιβάλ να ξεκινά και με το όμορφο νησί των Παξών να πλημμυρίζει από μουσικές.

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς, που πέραν της επαγγελματικής τους συνεργασίας έχουν αποκτήσει και προσωπικές σχέσεις, παρακολούθησαν όλοι μαζί το φινάλε του «Maestro».

Μέχρι και σπιτική πίτα έφτιαξαν οι πρωταγωνιστές του Maestro!

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ένα ταξίδι θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην εξέλιξη μιας υπόθεσής σας, που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και θα φέρει ικανοποιητικά κέρδη. Οι νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν και σας αγχώνουν θα έχουν θετική έκβαση. ΤΑΥΡΟΣ: Η ερωτική σας διάθεση γίνεται πολύ εμφανής στο ταίρι σας αν είστε σε σχέση, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αν […]

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Έξτρα υποχρεώσεις εμφανίζονται που απαιτούν διευθέτηση και όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Απογοητεύεστε από την επαγγελματική σας πορεία, αλλά ευτυχώς προσωρινά. ΤΑΥΡΟΣ: Νομικά ζητήματα και περιουσιακές διευθετήσεις θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα, ή τουλάχιστον θα μπορέσετε να τα βάλετε σε μια σειρά, έτσι ώστε να παρακολουθείτε πιο εύκολα την εξέλιξή τους. ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή συμβαίνουν καθυστερήσεις […]