12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το δέντρο των Χριστουγέννων θα ανάψει σήμερα στο Ναύπλιο

Το δέντρο των Χριστουγέννων θα ανάψει σήμερα στις 18.00 φωτίζοντας το Δήμο μας από άκρη σε άκρη.

Η προγραμματισμένη όμως για σήμερα εορταστική εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγµατος αναβάλλεται λόγω κακών καιρικών συνθηκών σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Η εορταστική εκδήλωση μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι στην Πλατεία των Τριών Ναύαρχων.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί με τη συμμετοχή της Κάρμεν Ρουγγέρη που έρχεται… να μας παρουσιάσει το δικό της χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τίτλο: « Ο σάκος με τα μήλα», γεμάτο πολύτιμους θησαυρούς – μηνύματα, που μεταξύ άλλων μιλάει για τη χαρά της προσφοράς και  της καλοσύνης.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν:

🔹 η Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, διδασκαλία-διεύθυνση: μαέστρος-αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης

🔹 η Νεανική Χορωδία του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου, διδασκαλία-διεύθυνση: μαέστρος-αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης

🔹 τα παιδιά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών V & D Chronopoulou

🔹 η χορωδία μαθητών του Γυμνασίου Αγίας Τριάδας με συνοδεία οργάνων

🔹 ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας με χριστουγεννιάτικα κάλαντα του Πόντου

🔹 η Παιδική Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ  Ναυπλίου,  υπό τη διεύθυνση του κ. Γιάννη Νικολόπουλου

Ομάδα animateur… ξυλοπόδαροι θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους με τον Αη Βασίλη και τον Χιονάνθρωπο.

Όσο για το μουσικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο από τα αδέρφια Αδριανό και Ελένη Νόνη και τους συνεργάτες τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 21.00 το βράδυ στην Πλατεία Συντάγματος.

 

Περισσότερα Άρθρα

Στη Μεγαλόπολη το παγκόσμιο πρωτάθλημα Junior Motocross

Στην πίστα της Μεγαλόπολης Αρκαδίας, πρόκειται να διεξαχθεί από τις 30 Ιουλίου έως τη μία Αυγούστου του 2021, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα junior Motocross. Για το λόγο αυτό συναντήθηκε ο Υφυπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον παλιό πρωταθλητή, Στέλιο Χριστοδούλου, πρόεδρο του σωματείου “Άρης Πεντέλης”. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross θα διοργανωθεί στην πίστα Motocross στη Μεγαλόπολη, μια πίστα με διεθνείς […]

Έπεσε Canadair στην Κάρυστο

Φωτογραφίες: Μιχάλης Παπανίδης Επιμέλεια: Έλενα Δρίβα, Γιώργος Στογιάννος, Χρήστος Μαζάνης Πτώση πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 στην περιοχή της Καρύστου. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε ρίψεις σε χαράδρα δίπλα στο χωριό Πλατανιστός προκειμένου να περιορίσει εστία φωτιάς. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για την τύχη των πιλότων. Στο σημείο της πτώσης έσπευσαν άμεσα ελικόπτερα […]