17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αμφιβολίες και διλήμματα για τις επιλογές που πρέπει να πάρετε. Στα επαγγελματικά, νέο ξεκίνημα με ανέλπιστη επιτυχία χωρίς περιορισμούς. Σας προβληματίζει η λανθασμένη πορεία που έχει πάρει η σχέση σας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σοβαρές αποφάσεις για μεγάλες αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Απολογισμός και αυτοκριτική ως πρώτη σκέψη για να βρείτε λύσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις εκφράσεις σας καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Εντάσεις, διαφωνίες και άσχημες συμπεριφορές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποκλείετε περιπτώσεις που δεν ανταποκρίνονται στα θέλω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Βρίσκετε προσωρινές λύσεις σε οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, διατηρείτε τις καταστάσεις όπως ακριβώς έχουν. Εποικοδομητικές συζητήσεις δίνουν νέο αέρα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι κάνετε κινήσεις που βάζουν τέλος στην αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με ιδιαίτερη προσήλωση ασχολείστε με την ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων σας. Στα επαγγελματικά, σας προβληματίζουν προχωρημένες αλλαγές σε σταθερές καταστάσεις. Αποφεύγετε συζητήσεις σε όχι καλές συνθήκες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες και καινούργιες ελπίδες γεννιούνται.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ανακουφίζεστε σταδιακά από σημαντικά οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις διαφωνίες που προκαλούν ταραχή σε ισορροπημένες και αποδοτικές σχέσεις. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερες ερωτικές αποδράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Διαφωνίες, συγκρούσεις και απρόσμενες αποφάσεις με κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, σας προκαλούν άγχος οι καθυστερήσεις, αν και αναμενόμενες. Ανοίγεστε συναισθηματικά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αιφνίδιες αλλαγές βάζουν τις βάσεις για νέες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εκμεταλλεύεστε κάθε ευκαιρία χωρίς βιαστικές κινήσεις. Στα επαγγελματικά διαδραματίζονται καταστάσεις που σας εκθέτουν ως προς τα σχέδιά σας. Διαφωνίες για προορισμούς και εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ένας παράνομος έρωτας εξουδετερώνει τις αναστολές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δύσκολες καταστάσεις και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας περιορίζουν σημαντικά. Στα επαγγελματικά, όσο σας επηρεάζουν οι ανασφάλειες και το στρες θα κάνετε λάθη. Προσοχή στις αντιδράσεις και τον παρορμητισμό σας απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θετικές ειδήσεις για πρόσωπο του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δοκιμάζεται η υπομονή σας και αισθάνεστε εκτός ορίων. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας. Στα επαγγελματικά, θετικά μηνύματα για την προσφορά σας. Απολαμβάνετε την υποστήριξη και την κατανόηση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία εισβάλλει απρόσκλητα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Παραπονιέστε για τα αυτονόητα χωρίς αποτέλεσμα. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνετε τις εκκρεμότητες και σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις. Ανταγωνισμός και εγωισμός προκαλούν προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι δίνετε την ευκαιρία σε επίμονο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τροποποιήστε σωστά τις προτεραιότητες για να αποφύγετε μικρές παγίδες. Στα επαγγελματικά, αναμενόμενη πίεση για υψηλά αποτελέσματα. Εκφραστείτε σωστά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αλλάζετε σκέψεις και ανοίγετε το δρόμο σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Εμπόδια και καθυστερήσεις δημιουργούν νέα γεγονότα. Στα επαγγελματικά, εξαιρετική συνεργασία και απρόσμενα θετικά αποτελέσματα. Υποψίες που σας κάνουν καχύποπτους με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι εκφράζεστε πιο ανοιχτά και πλησιάζετε νέους ανθρώπους

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Δευτέρα 10 Μαΐου ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Είστε από τα πιο έξυπνα ζώδια που θα καταφέρετε μέσα στον τρέχοντα μήνα να ξεφύγετε από καταστάσεις που έχετε καιρό καταλάβει ότι είναι απλά αδιέξοδες. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Δεν αφιερώνετε πολύ χρόνο στον εαυτό σας και αυτό […]