18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γ. Ανδριανός: Με έγγραφο του Υπουργού Δικαιοσύνης προχωρά η παραχώρηση της πλατείας του Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Ναυπλιέων

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τον Μάιο ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μου και επισκέφθηκε με τους συνεργάτες του την Αργολίδα όπου και δεσμεύθηκε για τη δρομολόγηση των αναγκαίων έργων στο Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου και την παραχώρηση της πλατείας του Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Ναυπλιέων.

Η δέσμευση αυτή γίνεται πράξη καθώς με το 56895/6-12-2022 έγγραφο, οΥπουργόςκαλεί τοΤαμείοΧρηματοδότησηςΔικαστικώνΚτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ) να προχωρήσει στην 20ετή παραχώρησηστονΔήμοΝαυπλιέωντηςχρήσηςτηςπλατείαςτου Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου προκειμένου να καταστεί επιλέξιμηη ανάπλασή της από τοΠρόγραμμα “ΑντώνηςΤρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών.

Είναι μια ακόμη απόδειξη του ότι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με προσήλωση στο αποτέλεσμα, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όσα δικαιούται και αξίζει ο τόπος μας».

Περισσότερα Άρθρα

Yπογραφή μέσα στις επόμενες 10 μέρες για την διαχείρηση των απορριμάτων η Περιφέρεια Πελοποννήσου!

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένεται να υπογραφεί το συμφωνητικό μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της εταιρείας που έχει αναλάβει την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας. Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Τρίπολη, σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου. “Το μεγάλο θέμα των σκουπιδιών που ταλανίζει την Περιφέρειά μας για […]

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σχοινοχώρι Άργους

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σχοινοχώρι Άργους

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σχοινοχώρι Άργους Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε πριν από λίγο έξω από το Σχοινοχώρι, ο άντρας περίπου 60 ετών επέβαινε σε μηχανάκι μικρού κυβισμού και γι άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο. Τον άντρα βρήκαν διερχόμενοι και ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι είχε χάσει την ζωή του.