7 °C Argos, GR
8 Φεβρουαρίου 2023

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης (15/12/2022)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H

Σας καλούμε στις 15 Δεκεμβρίου 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Δ. Μητρόπουλου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης α΄ όροφος, σε δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίουκατ’ εφαρμογή 1) των διατάξεων α) του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με τις όμοιες του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και ισχύουν, β) του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010 για λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  Συζήτηση σχετικά με τις Προτάσεις ανάπλασης- διαμόρφωσης της οδού Καλαβρύτων (ΛΥΣΗ Α, ΛΥΣΗ Β)

Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τρίπολης έτους 2023

Συνημμένα σας αποστέλλουμε, για ενημέρωσή σας

Την  αρ  2 /2022 Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης

Την αρ 45- 9 /12/2022 εισήγηση της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών

Την από  9 /12/2022 εισήγησης της Δνσης Οικονομικών Υπηρεσιών

Την  αρ. 4/2022 Απόφαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τρίπολης

 1. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ή μη του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας Ροεινού στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Χολαργού και στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Ψυχικού από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου 2022».
 2. «Δωρεάν παραχώρηση χρήσης ή μη του πρώην Δημοτικού Σχολείου της Κοινότητας Αρτεμισίου στο 18ο Σύστημα Προσκόπων Αθηνών από 06.01.2023 έως 08.01.2023».
 3. Αποδοχή επιχορήγησης και αναμόρφωσης προϋπολογισμού για την                 κάλυψη της δαπάνης της 1ης Συμπληρωματικής Σύμβασης του έργου:               «Ανάπλαση κεντρικής Πλατείας και λοιπών κοινοχρήστων χώρων στο         Τ.Δ. Ριζών».
 4.  Αποδοχή Φ.Π.Α. χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την υλοποίηση του έργου : «Εκσυγχρονισμός       των ΚΕΠ» σύμφωνα με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδας 2.0.
 5. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : Προσωρινή μεταβατική λύση διαχείρισης απορριμμάτων Δ. Τρίπολης- Α΄Φάση, Περίφραξη και Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου»
 6. Έκφραση γνώμης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου  «Μεμονωμένος Σταθμός Ηλεκτροχημικής Αποθήκευσης Ηλεκτρικής ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή Δόριζας συνολικής ισχύος 250MW & υποστηρικτικά  συνοδα έργα της Δ.Ε. Βαλτετσίου, Δήμου Τρίπολης Π.Ε. Αρκαδιας Περιφέρειας Πελοποννήσου
 7. Έκφραση γνώμης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Εγκατάσταση Σταθμόυ Αποθήκευσης Ηλεκτρικής ενέργειας με συσσωρευτές, ισχύος 50MW που θα εγκατασταθεί στη θέση «Ντουράνια» Δήμου Τρίπολης Π.Ε. Αρκαδιας Περιφέρειας Πελοποννήσου»
 8. Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2023–2024
 9. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ EΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
 10.  Ορισμός μελών Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου
 11. Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την εκδήλωση Πλημμυρικών φαινομένων Δήμου Τρίπολης έτους 2023»

Σημείωση : Το Γενικό σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης Συνεπειών από την εκδήλωση Πλημμυρικών φαινομένων σας έχει σταλεί ηλεκτρονικά.

Επίσης σας έχουν αποσταλεί όλες οι ΜΕΛΕΤΕΣ που αφορούν το 10ο θέμα (ΣΥΝΗΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ)

                                                           H ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                              ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

                                              ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Περισσότερα Άρθρα

Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Σχεδόν ένα χρόνο από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγείται μετά τις 9 το πρωί, σήμερα Δευτέρα, απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η εξέλιξη της δίκης είναι αμφίβολη καθώς ο συνήγορος της 34χρονης κατηγορουμένης Αλέξης Κούγιας, αναμένεται να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης επικαλούμενος ισχυρά κωλύματα με εν […]

Γιορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Καραθώνα

Γιορτάζει το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Καραθώνα. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 7 Μαΐου και ώρα 6:30 μ.μ., θα ψαλλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας. Την ημέρα της εορτής, Τετάρτη 8 Μαΐου και 7:00π.μ, θα ψαλλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία θα τελεσθεί […]