18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στον εισαγγελέα ο 25χρονος για το άγριο έγκλημα στον Πειραιά

Στον εισαγγελέα στα δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκε ο 25χρονος Αλβανός, που ομολόγησε την δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του πυροβολώντας την δύο φορές στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο και είπε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής,  έπειτα από καβγά του ζευγαριού, αφού ο άντρας φέρεται να ζήλευε παθολογικά την νεαρή κοπέλα. Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράσης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων από σήμερα Μ. Πέμπτη έως 18/4

Στο πλαίσιο της μείωσης των κυκλοφοριακών προβλημάτων, της βελτίωσης της οδικής κυκλοφορίας και της αύξησης του βαθμού οδικής ασφάλειας, κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων ως κατωτέρω: Την […]

Ακλόνητος ο Ταξίαρχος Πιπέρης

Οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ ολοκληρώθηκαν και υπήρξαν αλλαγές στις περισσότερες διευθύνσεις της χώρας. Η Αργολίδα είναι στις ελάχιστες που διατηρούν τον Ταξίαρχο τους, ο κ. ΠΙΠΕΡΗΣ Ευάγγελος παραμένει ακλόνητος  στη Δ/νση Αστυνομίας Αργολίδας, όπου και υπηρετεί, ως Διευθυντής.