17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σκότωσε τη σύντροφό του και παραδόθηκε

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», ένας 25χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο και είπε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του, επίσης αλβανικής καταγωγής.

Ο θανάσιμος τραυματισμός φαίνεται να επήλθε από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι της 19χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκε καβγάς του ζευγαριού, ενώ ο άντρας φέρεται να ζήλευε παθολογικά την νεαρή κοπέλα. Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες ο δράσης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι του ζευγαριού που βρίσκεται στην οδό Βάμβα και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα να κείτεται νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος. Ο δράστης παραδόθηκε, ωστόσο το όπλο δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν εξακριβωθεί οι ακριβείς συνθήκες πίσω από το τραγικό συμβάν.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Κονδύλι από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της ρύπανσης από τα πυρηνελαιουργεία

Την προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, προϋπολογισμού 62.000 ευρώ, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στην χθεσινή της συνεδρίαση. Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης είναι η έρευνα για την ανάπτυξη ολοκληρωμένου σχεδίου αντιμετώπισης της ρύπανσης που προκαλείται από τον κύκλο εργασιών των πυρηνελαιουργείων.

Την Πέμπτη απολογούνται οι 5 κατηγορούμενοι και την Παρασκευή ο φερόμενος ως εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης

Προθεσμία από εισαγγελέα και ανακριτή ζήτησαν οι έξι κατηγορούμενοι που διώκονται με βαρύτατες κατηγορίες όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης καθώς και για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για ναρκωτικά και όπλα. Οι 6 συλληφθέντες, είναι γνωστοί οι περισσότεροι στην κοινωνία του Άργους, ανάμεσα τους ένας αστυνομικός, μία δικηγόρος, ένας επιχειρηματίας και μία […]