18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αμφίβολες σκέψεις κάνετε για τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν τελευταία. Στα επαγγελματικά, εισπράττετε ηθική ικανοποίηση από τις πρόσφατες εξελίξεις. Κακή διάθεση, παρά τις προσπάθειες από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας προσεγγίζει ερωτικά γνώριμο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αφήνετε τις ανασφάλειες σε έμπειρα χέρια και διαχειρίζεστε τις επαφές σας. Στα επαγγελματικά, καθοριστικές αποφάσεις με οικονομικό αντίκτυπο για όλους. Όλα αλλάζουν, όσο και αν εκτεθήκατε προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναζητάτε σταθερό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με καλή διάθεση, κάνετε σχέδια για τις επόμενες μέρες. Στα επαγγελματικά, έρχονται ειδήσεις που σας δίνουν μεγάλη χαρά. Δεν είναι αρκετή η ερωτική σας διάθεση προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αισθάνεστε πόλος έλξης και όχι αδίκως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επιτυχημένες κινήσεις του παρελθόντος λύνουν κάποια από τα προβλήματα. Στα επαγγελματικά, μέρα ρουτίνας χωρίς απρόοπτα. Κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, οι φιλοδοξίες σας είναι δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εκφράζεστε με εξωστρέφεια και διάθεση επιβραβεύσεις σε ό,τι ωραίο. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε τις παγίδες, εμπιστευόμενοι τα σωστά πρόσωπα που ποτέ δεν σας πρόδωσαν. Σας εντυπωσιάζουν οι κινήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ειδήσεις για πιθανή επανασύνδεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Διώξτε ό,τι σας φθείρει ψυχικά, χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες. Στα επαγγελματικά, αδυνατείτε να συνεννοηθείτε, βρίσκετε τις λύσεις μόνοι σας. Σκωτσέζικο ντους για εσάς και το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν σηκώνει το κλίμα υπερβολικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Επιθυμία να βάλετε χρώμα στη ζωή σας, με όποιον τρόπο. Στα επαγγελματικά, άγχος και στρες για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Βυθισμένοι στη ρουτίνα παραμελείτε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανόν νέα γνωριμία που οδηγεί σε φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Συνεργασία και καλή επικοινωνία με γνωστούς και φίλους. Στα επαγγελματικά, παρουσιάζεται δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσετε τις καταστάσεις. Βάζετε τις βάσεις για καλύτερες μέρες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τίποτα καλύτερο από τη διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δύσκολες καταστάσεις με όχι και τόσο καλές εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, οι πολλές συζητήσεις δεν βοηθούν για το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Σας προβληματίζει ο τρόπος που εκφράζεται το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αγνοείτε τις προκλήσεις επιδεικτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Τυχερή μέρα ή ξαφνικά χρήματα από το πουθενά. Στα επαγγελματικά, με πρόγραμμα και οργάνωση συνεχίζετε. Χτίζετε πάνω στα προβλήματα γερές βάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα σχέση με άτομο από επαγγελματικό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δρομολογείτε τις προβληματικές καταστάσεις με μεθοδικό τρόπο για την επίλυσή τους. Στα επαγγελματικά, η ομαδικότητα και η συλλογική προσπάθεια φέρνει το αποτέλεσμα. Αφήνετε τις πρωτοβουλίες να έρθουν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με αρκετά ερωτήματα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Βάζετε τέλος στις οικογενειακές παρεξηγήσεις και κοιτάτε την επόμενη μέρα. Στα επαγγελματικά, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα επιβάλλονται για την επιτυχία. Εξοδος και διασκέδαση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, φανερές ελπίδες για ό,τι έμοιαζε άπιαστο μέχρι χθες.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μπορεί να είστε διπλωματικοί στο λόγο σας αλλά και συγκαταβατικοί σε αυτά που κάνετε, όμως επί του παρόντος το κάνετε όλο αυτό για να μάθετε αλήθειες και γεγονότα. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Το ιδιαίτερο άτομο που σας αφορά από το τέλος του Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να σας πλησιάζει πολύ περισσότερο και […]

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 02 Νοεμβρίου

Η πρόβλεψη για τα 12 ζώδια  ΚΡΙΟΣ: Θα νιώσετε όμορφα ανάμεσα σε αγαπημένους φίλους και γνωστούς. Η συμμετοχή σας, δε, σε ομαδικές δραστηριότητες σας δίνει ικανοποίηση. Μια γυναίκα δεν σας βλέπει αποκλειστικά φιλικά. ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό που θέλετε περισσότερο απ’ όλα είναι να σας αναγνωρίσουν τα προσόντα, τις δυνατότητες και τα ταλέντα. Και αυτό επιδιώκετε στον […]