19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κινείστε στα όριά σας, έτοιμοι να αρπαχτείτε. Στα επαγγελματικά, υπομονή χρειάζεται για να αντεπεξέλθετε στις πιέσεις. Εντάσεις που προκαλούν ερωτικό πάθος με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απρόσμενη και ξαφνική συνάντηση επαναφέρει παλιές επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Επικεντρώνεστε στις εξελίξεις για ζητήματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά, εντάσεις, συγκρούσεις και λανθασμένες αποφάσεις. Συζητήσεις που βοηθούν την κατανόηση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ζητούν περισσότερα από όσα πρέπει στην αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αιφνιδιαστική συνάντηση σας προκαλεί ανησυχία για το μέλλον. Στα επαγγελματικά, αυτοσχεδιάζετε για να επιβιώσετε χωρίς απώλειες. Συζητήσεις για μία τελευταία απόδραση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, αρνητικές απαντήσεις σε δικές τους προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ευχάριστες ειδήσεις και ανακούφιση για προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε την ομαδική δουλειά προς όφελός σας. Προσπαθείτε να επισκιάσετε με κάθε τρόπο το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αλλάζουν παρέες και γνωρίζουν τον έρωτα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αποφύγετε τις συζητήσεις που μπορούν να αποκαλύψουν μυστικά. Στα επαγγελματικά, προσοχή στην αμέλεια, γιατί θα σας κοστίσει ακριβά. Απολαμβάνετε αμοιβαία συναισθήματα και επιθυμίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αναθεωρούν τα θέλω τους και αλλάζουν στόχο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Προσπαθείτε να αποβάλετε αρνητικότητες και διασκεδάζετε χαλαρά. Στα επαγγελματικά, πολλές υποχρεώσεις απαιτούν περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιωθούν. Πιστεύετε έντονα πως υπάρχει κάποιο μυστικό από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αφήνονται σε καταστάσεις με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Στο επίκεντρο τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Με σύνεση και λογική αποφεύγετε παγίδες. Εκφράζεστε ειλικρινά και με πάθος προς το ταίρι σας, βρίσκετε ανταπόκριση και κατανόηση. Για τους ελεύθερους, παρελθοντικές καταστάσεις έρχονται ξανά στο μυαλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Εκνευρίζεστε εύκολα χωρίς αιτία, αλλά οι παρελθοντικές σκέψεις σάς ηρεμούν. Στα επαγγελματικά, με καλή επικοινωνία και αλληλοβοήθεια θα αντεπεξέλθετε σε δύσκολες συναντήσεις. Αμοιβαία συναισθήματα αγάπης με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, στενόχωρα συναισθήματα χαλάνε την ημέρα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Σκέφτεστε τα λάθη σας και αλλάζετε τρόπο προσέγγισης. Στα επαγγελματικά, μετριάστε τις φιλοδοξίες σας και συγκεντρωθείτε στο στόχο σας. Συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με θετικά αποτελέσματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι απελευθερώνονται και απολαμβάνουν τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αμετάκλητες αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και αυτό αναγνωρίζεται θετικά. Συζητήσεις και κοινές αποφάσεις για παρόν και μέλλον με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, τυχαία συνάντηση και απρόσμενος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Βάζετε τέλος στις φήμες και προχωράτε σε πράξεις. Στα επαγγελματικά, με υπερβάλλοντα ζήλο καταφέρνετε το ακατόρθωτο. Το πλάνο σας βρίσκει θετική ανταπόκριση από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, τίποτα παραπάνω από έναν πλατωνικό έρωτα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αναθεωρείτε τα πάντα γύρω σας και βρίσκεστε σε αναμονή των εξελίξεων. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε διαφορετικά τις εξελίξεις. Έντονες διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αφιερώνουν το χρόνο τους σε εφήμερα φλερτ.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 26 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ακούτε όλα τα άλλα ζευγάρια που είναι καλά και λίγο ζηλεύετε. Αν υπάρχει που θέλετε να διορθώσετε – καλυτερεύσετε μέσα στο δεσμό σας, τότε απλά κάντε το, χωρίς λοιπές καθυστερήσεις. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Έχετε γι’ αυτήν την ερωτική σχέση μεγαλόπνοα σχέδια, και μάλλον ταυτόσημα με αυτά που αποζητά και το […]

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021. ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ο πρώην σας ακόμη αντιστέκεται στα ενεργά συναισθήματα που έχει για εσάς. Αυτό είναι κάτι που έμμεσα το ξέρετε και πιθανόν να είστε σε μια αναμονή. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Δεν χρειάζεται να βρείτε εσείς πάλι τις […]