20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κώστας Τζιούμης: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει πάντοτε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την ιστορία του τόπου μας»

Σε ημερίδα ενημέρωσης για την Ιστορία του Αρχαίου Ορχομενού παρέστη και μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ΣΉΜΕΡΑ το πρωί (Παρασκευή 25/11/2022), στο Μουσείο «Αλεξανδρος Παπαναστασίου» Λεβιδίου.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Γυμνάσιο και Λύκειο Λεβιδίου, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και μίλησε η αρχαιολόγος κα. Μιγγίνα  Ισαβέλλα.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει πάντοτε πρωτοβουλίες οι οποίες αναδεικνύουν την ιστορία του τόπου μας. Διαρκώς, οργανώνονται δράσεις ανάδειξης του Αρχαίου Ορχομενού, με πρωτοστάτη τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Καστούμη.

Είναι πολύ κρίσιμο και σημαντικό οι μαθήτριες και οι μαθητές της περιοχής μας να ενημερώνονται, να γνωρίζουν την πλούσια ιστορία μας και προς αυτή την κατεύθυνση στόχευσε η σημερινή, εξαιρετική εκδήλωση του Γυμνασίου και Λυκείου Λεβιδίου. Συγχαρητήρια σε όλους».

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Σφυρής : Δωρεάν Wi-Fi στο Δήμο Ερμιονίδας

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ στους 2800 Δήμους της Ευρώπης και στους 117 της ΕΛΛΑΔΑΣ που εντάχθηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα για εγκατάσταση free Wi-Fi σε Δημόσιους χώρους. Από 13.000 αιτήσεις Δήμων της Ευρώπης ο Δήμος Ερμιονίδας είναι στους 2800 Ευρωπαικούς Δήμους που εντάχθηκαν στο ΕΕWiFi4EU. Έτσι ο Δήμος μας θα δημιουργήσει ένα hotspot Wi-Fi δωρεάν σε […]

Πολιτιστική Διαδρομή “Μορέας”: Ένα ταξίδι από τις αρχαίες στις σύγχρονες πόλεις

Ένα νέο ταξίδι, μια νέα ενότητα με τίτλο «Πολιτιστική Διαδρομή ΜΟΡΕΑΣ» ξεκινάει από το Σωματείο Διάζωμα . Πρόκειται για προτάσεις του Διαζώματος προς τις Περιφέρειες της χώρας, που αφορούν στο σχεδιασμό Πολιτιστικών Διαδρομών – επώνυμων και ολιστικών αναπτυξιακών προγραμμάτων πολιτιστικού τουρισμού – οι οποίες δεν έχουν ακόμη εγκριθεί ως Ο.Χ.Ε., αλλά βρίσκονται στα πρώτα στάδια […]