15 °C Argos, GR
5 Δεκεμβρίου 2022

Δημήτρης Καμπουράκης: Δεν πρόκειται για πολιτική στάση, αλλά για κατάντια

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει από τη μέση τον Κυριάκο Πιερρακάκη, δεν είναι απλώς η μεταφορά στην πράξη της παροιμίας «δεν θέλω να αποκτήσω κι εγώ μια κατσίκα, θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα». Είναι η πολύ χειρότερη εκδοχή της «να ψοφήσει η κατσίκα του, να γκρεμιστεί το σπίτι του και να καεί και το χωριό μας ολόκληρο, ώστε να μην καταφέρει να ξαναποκτήσει κατσίκα». Δεν πρόκειται μόνο για μια πολιτικά απαράδεκτη πολεμική, εδώ βρισκόμαστε απέναντι σε μια βαθιά ανήθικη στάση.

Προσπαθήστε να θυμηθείτε μια φορά που ο Κυριάκος Πιερρακάκης προκάλεσε με τον λόγο του. Μια φορά που ήταν οξύς στη ρητορεία του ή προκλητικός στα επιχειρήματα του. Μια φορά που τα ‘βαλε με τους αντιπάλους του. Να το πω αλλιώς; Θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδατε στην τηλεόραση και ακόμα, πόσες φορές από τις ελάχιστες που μίλησε μέσα στην τετραετία, αναφέρθηκε σε θέματα εκτός αρμοδιότητας του.

Ο Κυριάκος άλλαξε την Ελλάδα στον τομέα που ανάλαβε. Διευκόλυνε εκατομμύρια Έλληνες στην καθημερινότητα τους, τσάκισε το γραφειοκρατικό τέρας που μας καταδυνάστευε και μας καθήλωνε από γενέσεως ελληνικού κράτους. Μας έκανε να νιώσουμε Ευρωπαίοι, να πιστέψουμε ότι ζούμε σε ανεπτυγμένη χώρα. Είναι ίσως ο μοναδικός υπουργός στην ιστορία μας, που έγινε δημοφιλής μόνο με το έργο και την αποτελεσματικότητα του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει Πιερρακάκη. Κι επειδή δεν έχει, αντί να προσπαθήσει να βρει ή να φτιάξει έναν, πήρε τη θλιβερή απόφαση να κατασπαράξει αυτόν που έχουν οι απέναντι του. Και για να κατασπαράξει αυτόν, πρέπει αφενός να τον ρημάξει ως πρόσωπο και παράλληλα να κατακρεουργήσει το έργο του, να το συκοφαντήσει, να το απομειώσει, να το αποδομήσει. Αυτό όμως δεν είναι πολιτική στάση, είναι πολιτική κατάντια. Δεν είναι πολιτική, είναι λούμπεν πολιτική.

Άρχισαν να το λένε κλέφτη. Διότι έφτιαξε με απ’ ευθείας αναθέσεις τα προγράμματα για τον Covid. Εμβολιασμοί, sms για τις βόλτες μας (θυμάστε) και όλα τα υπόλοιπα που προκάλεσαν τον θαυμασμό της Ελλάδας στο εξωτερικό. Αν είχαν γίνει με δημόσιους διαγωνισμούς, ακόμα στα δικαστήρια θα ήταν οι εταιρείες. Μετά τον έβγαλαν απατεώνα, διότι το υπουργείο του είχε την υψηλή εποπτεία των ΕΛΤΑ και πήρε κάτι περιφερειακές δουλειές στην επαρχία ο Πάτσης. Μετά τον έχωσαν με το στανιό και στις υποκλοπές, μόνο και μόνο διότι αυτές γίνονται με προηγμένη τεχνολογία και αυτός έχει την ψηφιακή πολιτική.

Έφτασαν στο αισχρό να πουν ότι η οικογένεια του σώθηκε από την θάλασσα στο Μάτι λόγω predator, μιλάμε για κανονική αδιαντροπιά. Και τώρα του λένε ότι το gov.gr φτιάχτηκε για να πουλά τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών που το χρησιμοποιούν. Εμπρός λοιπόν, ο Πιερρακάκης στην πυρά και εμείς ξανά πίσω στις ουρές των γκισέ της εφορίας, των δήμων, των ασφαλιστικών ταμείων. Με τα δεκαρικάκια του γρηγορόσημου ανά χείρας, παρακαλώ.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου στον Αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους

Η Σόνια Τάνταρου Κρίγγου Δικηγόρος, π. Πρόεδρος του ΚΕΘΙ, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔΔΑΔ, Πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων και Πολιτεύτρια ΝΔ Αργολίδας παραβρέθηκε, όπως κάθε χρονιά, στον αγιασμό του Ειδικού δημοτικού σχολείου Άργους και κατόπιν έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε σήμερα, με την καθιερωμένη τελετή του αγιασμού, για 1.341.985 μαθητές και μαθήτριες,όλων των […]

Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει στον Πύργο

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, το μεσημέρι της Τρίτης καθώς μια γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το μπαλκόνι σε κεντρικό σημείο του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο από την πρώτη στιγμή έφτασε ειδικός διαπραγματευτής καθώς και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής, που την έπεισαν να αλλάξει γνώμη. Share on FacebookTweetFollow usΑποθήκευση