19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σχολή διαιτησίας καλαθοσφαίρισης Πελοποννήσου

Μαθήματα για νέους διαιτητές μπάσκετ προσφέρει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου με τη Σχολή Διαιτησίας Μπάσκετ που θα λειτουργήσει κατά τον μήνα Δεκέμβριο στην Καλαμάτα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα μαθήματα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου 2022.

Οι αιτήσεις γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών στην Καλαμάτα, Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 12:00, ή ηλεκτρονικά με email στο sdkknp@yahoo.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 694 843 4014 (Τσιμπούρης Γιάννης) και στο 694 712 6864 (Ρίζος Πέτρος).

Υπεύθυνοι της Σχολής είναι οι Αναστόπουλος Αντώνης (694 998 9376) και Κυριακόπουλος Ιωάννης (694 789 2600).

Περισσότερα Άρθρα

Κρίστιαν Έρικσεν: Τα διεθνή ΜΜΕ για το «θαύμα στο χορτάρι» – H σωτήρια παρέμβαση Κιάερ

Ο πλανήτης παρακολουθούσε με αγωνία την ώρα που οι γιατροί προσπαθούσαν να επαναφέρουν στη ζωή τον Κρίστιαν Ερικσεν – Ο γιατρός της εθνικής Δανίας μιλά για αυτές τις στιγμές – Η σωτήρια παρέμβαση του Σιμόν Κιάερ. H εικόνα του Δανού ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με τη Φινλανδία για το Euro […]

Καλαμάτα: Ξεκινά την Κυριακή 27/11 το 11ο φεστιβάλ Κιθάρας

Το Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, η μεγάλη γιορτή της μουσικής στην Περιφέρεια, έρχεται για ενδέκατη χρονιά, προσφέροντας στο κοινό συναυλίες με κορυφαίους σολίστ, ατομικά μαθήματα, διαλέξεις και masterclasses, όλα με κεντρικό άξονα την κιθάρα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αντώνη Κουφουδάκη. Όπως κάθε χρονιά, θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο Διαγωνισμός Κιθάρας Καλαμάτας σε τρεις κατηγορίες: παιδική, […]