19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΕΥΑΡΜ: Διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης στη διακλάδωση της Εθνικής Οδού Άργους Κορίνθου με την Επαρχιακή Οδό Άργους Νεστάνης πριν τη γέφυρα του Ξεριά.

Βλάβη εντοπίστηκε σε κομβικό σημείο του δικτύου ύδρευσης, στη διακλάδωση της Εθνικής Οδού Άργους Κορίνθου με την  Επαρχιακή Οδό Άργους Νεστάνης πριν τη γέφυρα του Ξεριά.
Ως αποτέλεσμα, έχει διακοπεί η υδροδότηση από το ύψος του  Αρχαίου Θεάτρου μέχρι το ύψος της Επαρχιακής Οδού Άργους Νεστάνης στο αριστερό μέρος των οδών Γούναρη και Ηρακλέους.
Επιπλέον, η διακοπή περιλαμβάνει την περιοχή του Αγ. Προκοπίου στο Αεροδρόμιο, τα Κατσικάνια καθώς και τα χωριά, Ήρα, Ίναχο, Κουρτάκι, Νέο Ηραίο, Πυργέλλα και Δαλαμανάρα.
Τα συνεργεία μας έσπευσαν για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς ενώ η υδροδότηση αναμένεται να αποκατασταθεί τις επόμενες  δύο με τρεις ώρες.

Περισσότερα Άρθρα

Κλειστά τα ενοικιαζόμενα καταλύματα στο Ναύπλιο έως τις 15 Ιουνίου

Μετά από τον σκληρό αγώνα που δώσαμε τις τελευταίες τρεις μέρες , λόγω της αιφνίδιας απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης στις 30/5/2020 με την οποία εξαιρέθηκαν τα καταλύματα μας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από την έναρξη της τουριστικής σεζόν την 1η Ιουνίου 2020, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δεν υπάρχει θετική εξέλιξη και […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Τέτοιες εκλογές, πρώτη φορά

Έχω ζήσει πολλές προεκλογικές περιόδους, όλων των ειδών και όλων των αποχρώσεων. Έχω ζήσει σίγουρες εκλογές (ως προς τον νικητή), αμφίρροπες και αγωνιώδεις, ταραγμένες, παράξενες, ομιχλώδεις, αλλόκοτες ή και αδιάφορες. Αλλά αυτό που ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε στις εκλογές που έρχονται, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι κάτι εντελώς καινούριο. Ξέρετε γιατί; Διότι σε όλες  ανεξαιρέτως τις […]