14 °C Argos, GR
5 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Σας κυριεύουν αδυναμίες και μεροληπτείτε, με αποτέλεσμα να αργεί η αλήθεια. Στα επαγγελματικά, υποχωρείτε με δόλο και κερδίζετε ξανά την εμπιστοσύνη. Ερωτική απόδραση ανακοινώνοντας ένα ταξίδι με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με αυτοπεποίθηση και τακτική δημιουργείτε το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αναθεωρείτε καταστάσεις και αλλάζετε στόχους. Στα επαγγελματικά, απερίσκεπτες κινήσεις δημιουργούν μικρά προβλήματα και παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Κάνετε νέα αρχή και ξαναχτίζετε νέες βάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας γοητεύει πρόσωπο άκρως αντίθετο από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οικονομικά ανοίγματα σας προβληματίζουν για τη διεκπεραίωσή τους. Στα επαγγελματικά, σημαντική γνωριμία αναβαθμίζει το προφίλ σας. Δύσκολα μπορούν να λυθούν κάποια από τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία και περίπλοκες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Επιλέγετε το ρίσκο και σας βγαίνει, προσοχή στις επιπόλαιες αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, ξαφνικό γεγονός αλλάζει το κλίμα υπέρ σας. Έντονος αισθησιασμός, ερωτική διάθεση και διασκέδαση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν πείθετε με την έκφρασή σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ανασφάλειες και φοβίες σάς βαραίνουν το μυαλό. Στα επαγγελματικά, διαχειριστείτε τον παρορμητισμό σας πριν ξεφύγει η κατάσταση. Ο εγωισμός σας μεγάλο ελάττωμα απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διασκέδαση και έρωτας χωρίς δεσμεύσεις και ταμπού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Στο προσκήνιο θέματα για διεκπεραίωση με την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, χρησιμοποιείτε παλιές τακτικές για την επιτυχία του στόχου σας. Μέσα από συζητήσεις κλονίζεται η σταθερότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εμπιστεύεστε το ένστικτό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Τάσεις φυγής και αποποίηση ευθυνών η διάθεση σήμερα. Στα επαγγελματικά, με πρωτοποριακές ιδέες και ομαδική συνεργασία υλοποιείτε το στόχο σας. Εκφραστείτε ελεύθερα, όσο πιέζεστε τόσο παρεξηγείστε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτικά μπερδέματα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Βρίσκετε υποστήριξη και τονώνετε το ηθικό σας από φιλικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αποφασίζετε εσείς, οι άλλοι καθυστερούν τις εξελίξεις. Προοπτικές επισημοποίησης, επέκτασης ή αγορών με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πονηρές σκέψεις για πρώην πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Με τις πράξεις σας κερδίζετε την αναγνώριση που δικαιούστε. Στα επαγγελματικά, ερεθιστικές κινήσεις από συναδέλφους σας ταράζουν. Δεν αρκούν τα συναισθήματα, αλλά χρειάζονται και πράξεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, όσο δείχνετε διαθέσιμοι τόσο σας προσεγγίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δύσκολα μπορούν να αλλάξουν τη γνώμη σας, είστε αποφασισμένοι να δρομολογήσετε εξελίξεις. Στα επαγγελματικά, σημαντικές συζητήσεις που κλείνουν υποθέσεις που ταλαιπωρηθήκατε. Εκφράζεστε με ειλικρίνεια προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτικό ταξίδι μικρής διάρκειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στους φίλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στα επαγγελματικά, παραγωγικές ιδέες που χρειάζονται ανάλυση. Παραφέρεστε και εκφράζεστε με άσχημο τρόπο προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας προσεγγίζει πρόσωπο που σας εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η σημερινή σας ευαισθησία κακός οδηγός αποφάσεων. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες αλλαγές- εφόδια για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Εκφράζετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα σχέση όχι κατάλληλη για μελλοντικά σχέδια.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά αυτό το διάστημα. Είστε πλήρως απασχολημένοι με τα εργασιακά – σπουδές σας. Το συντροφικό σας έτερο θέλει όμως κάτι περισσότερο. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Η μόνιμη ανασφάλεια και αναποφασιστικότητα του συντρόφου σας σας έχουν κουράσει. Αυτό που θέλετε είναι να φέρετε και πάλι στο μεταξύ […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Ο,τι λάθος έχετε κάνει στο παρελθόν σας, φροντίστε αυτό το διάστημα να μην το επαναλάβετε. Θα έρθουν στο μονοπάτι σας άτομα και καταστάσεις που πρέπει να φιλτράρετε. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ξεχάστε όλα τα παλιά και μαζί τις τωρινές εκκρεμότητες, που μόνο σας καθυστερούν. Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα θα φέρει […]