18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (18.11.2022) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 28χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (18.11.2022) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.
Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 20.10.2021. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, 22χρονου, 52χρονου και 31χρονης, για απάτη.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (18.11.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 17χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από αποθήκη ημεδαπού -2- μπαταρίες αυτοκινήτου.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (18.11.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 28χρονη και 32χρονος, αντίστοιχα, γιατί προχθές (17.11.2022) το απόγευμα, αφαίρεσαν από περίπτερο ημεδαπής, χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή τους, κατασχέθηκε και αποδόθηκε.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (18.11.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -54,5- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (18.11.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) άτομα, 23χρονος αλλοδαπός και 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (18.11.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 19χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών στην Αργολίδα

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τέσσερα άτομα Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση,  διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών Από την εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις -35.800- ευρώ Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, -15- περιπτώσεις κλοπών στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του […]

Αποτελέσματα ελέγχων για τη διακίνηση και χρήση παράνομων κροτίδων, βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Εντατικούς και στοχευμένους ελέγχους πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της διακίνησης και χρήσης παράνομων κροτίδων, παιδικών αθυρμάτων και βεγγαλικών κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα. Σκοπός των ελέγχων, πέραν της τήρησης της νομοθεσίας, ήταν η πρόληψη και η αποτροπή ατυχημάτων που εγκυμονούν κινδύνους για σοβαρούς τραυματισμούς και απώλεια ζωής, από […]