19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας: Ημερίδα την Κυριακή στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνει η Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, στο χώρο της έκθεσης.

«Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Πάντα συνδεδεμένοι. Πάντα σε αλληλεπίδραση».

Και μόνο ο τίτλος της ημερίδας μας προδιαθέτει ότι θα ακούσουμε όσοι παραβρεθούμε εκεί πολύ σημαντικά πράγματα για το μέλλον του εμπορίου. Για την επιτακτική ανάγκη όλων των επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, να εδραιώσουν την ψηφιακή τους υπόσταση.

Η ΠΟΕΕ με αυτή την κίνηση βλέπει θαρραλέα στο μέλλον και επιδιώκει να προσφέρει στον εμπορικό κόσμο της Πελοποννήσου ουσιαστικές υπηρεσίες, που θα βοηθήσουν στην ψηφιακή μετάβαση. Μια από τις πολλές ενέργειες της ΠΟΕΕ, που αγκαλιάζει ο εμπορικός κόσμος, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μετ΄ εμποδίων πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού λόγω της βροχόπτωσης

Μετ΄ εμποδίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, αφού η συνεχής βροχόπτωση έγινε η αιτία να αλλάξουν τα σχέδια του δήμου. Η τελετή ξεκίνησε περίπου στις 21:30, δηλαδή με μιάμιση ώρα καθυστέρηση. Αρχικά προβλήθηκε βίντεο με δημιουργούς του καρναβαλιού, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή εκπρόσωποι βραβευμένων πληρωμάτων του «Κρυμμένου […]

Αλλάζουμε την ώρα στις 3.00 τα ξημερώματα

Πλησιάζει η ώρα να αλλάξουμε την… ώρα! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου αλλάζει η ώρα και στις 3:00 τα ξημερώματα της 31ης Μαρτίου οι δείκτες των ρολογιών θα δείξουν 4:00.