fbpx
20 °C Argos, GR
2 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Καμπουράκης: Αφήστε τις λίστες-λίστες-λίστες και φέρτε αποδείξεις-αποδείξεις-αποδείξεις

Aπό την πρώτη στιγμή που άκουσα για παρακολουθήσεις κουμπώθηκα. Εκ των πολιτικών μου πεποιθήσεων αλλά και από την φύση μου, είμαι πολύ επιφυλακτικός απέναντι σε τέτοια επικίνδυνα ηλεκτρονικά παιχνιδάκια.

Σας πληροφορώ δε ότι υπάρχει μια ολόκληρη σειρά κεντρώων μετριοπαθών ανθρώπων σαν εμένα, που η στήριξη τους στον Κυριάκο δεν είναι, ούτε ήταν ποτέ άνευ όρων.

Τον ψηφίσαμε και τον στηρίξαμε διότι είναι σοβαρός άνθρωπος, κατανοεί τις πολύπλοκες και ανταγωνιστικές κοινωνίες μας, έχει σωστή αντίληψη για την θέση της Ελλάδας στον κόσμο, υπερασπίζεται την πατρίδα, είναι οπαδός των μεταρρυθμίσεων και όχι των συντεχνιών, έχει βούληση να ψηφιοποιήσει το υδροκέφαλο κράτος μας που μας βασανίζει, προτιμά να φτιάχνει πλούτο για να τον αποδώσει παρά να διαμοιράζει φτώχεια και δεν ταλανίζεται από την εχθροπάθεια των ΣΥΡΙΖΑίων που πολιτεύονται μέσα από μια διαρκή κατασκευή εχθρών που πρέπει να ισοπεδωθούν.

Δηλαδή, για μερικά απλά, λογικά και κανονικά πράγματα ψηφίσαμε Μητσοτάκη. Αν εκλείψουν αυτά ή αν εμφανιστούν τίποτα τέρατα παραδίπλα, δεν το χουμε σε τίποτα να σηκώσουμε το μαντήλι και να χαιρετήσουμε. Καθαρές κουβέντες. 

Από την άλλη όμως, δεν είμαστε ηλίθιοι. Ούτε αφελείςΔεν θα μας κουνήσουν μπροστά στα μούτρα μας πέντε λίστες άνευ αποδείξεων κι εμείς θα τις ακολουθήσουμε όπως τα πρόβατα τον βοσκό που το παίζει ξύπνιος απέναντι στα χαζά ζωντανά του.

Οπότε, αφήστε τις λίστες-λίστες-λίστες και φέρτε αποδείξεις-αποδείξεις-αποδείξεις. Κι αν όχι χειροπιαστές αποδείξεις (που κατανοούμε ότι δύσκολα θα βρεθούν), τουλάχιστον απτές ενδείξεις-ενδείξεις-ενδείξεις. Τις οποίες θα αξιολογήσουμε εμείς, δεν θα μας καθοδηγήσει κανένας με εύκολα και προκατασκευασμένα συμπεράσματα για το ποιος ήταν αρχηγός και ποιος εγκέφαλος.

Αλλιώς κόψτε την πλάκα με τις λίστες των Σαββατοκύριακων. Τριάντα ονόματα κάθε Σάββατο, σκέτα και άνευ έτερου στοιχείου, δεν μας λένε πια τίποτα.

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: Οι δημοκράτες πολίτες να τιμωρήσουν με στρατηγική ήττα το ΣΥΡΙΖΑ

  Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία. Σήμερα αποκαλύφθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, το προοδευτικό προσωπείο του Α. Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια πάνδημη, μεγαλειώδη, πατριωτική συγκέντρωση, που εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, η […]

Νέες οδηγίες για τη χρήση μάσκας

Νέα απόφαση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με την οποία καθορίζεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων (δημοσίων υπηρεσιών ή ιδιωτικών επιχειρήσεων) και άλλους κλειστούς και ανοιχτούς χώρους συνάθροισης κοινού έως την 31η Αυγούστου.Στην απόφαση δεν συμπεριλαμβάνονται οι χώροι εστίασης. Αναλυτικά: Υποχρέωση χρήσης μάσκας σε χώρους συνάθροισης κοινού Σε εμπορικές επιχειρήσεις, […]