18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Εθνικός Τολού εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου, διαβιβάζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για την αδόκητη απώλεια του καλού φίλου Παναγιώτη(Peter) Ιωάννου, η οποία μας γεμίζει απέραντη θλίψη.

Η πρόωρη και ξαφνική απώλειά του στερεί από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού που υπηρέτησε ως Πρόεδρος, ένα πολύτιμο στέλεχος και έναν ακάματο σύμμαχο στις συλλογικές διεκδικήσεις για την πρόοδο και ανάπτυξη του Τόπου μας.

Ο Εθνικός Τολου συμμετέχει στο πένθος, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του και αποχαιρετά τον φίλο και συχωριανό στο τελευταίο του ταξίδι.

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Προβλήματα παραγωγών εσπεριδοειδών»

Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί εσπεριδοειδών της Αργολίδας κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας και υπεύθυνος του ΚΤΕ Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς. Ειδικότερα ο κ. Πουλάς αναφέρεται στο γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν κοινοποιηθεί στους παραγωγούς τα αποτελέσματα των ενστάσεων που είχαν υποβάλλει […]

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος και η «ελληνίδα μάνα» στον τηλεοπτικό «αέρα» (vid)

Η Μαρία Ντούσκου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την “χρυσή” επιτυχία του Στέφανου στο μονό σκιφ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η μητέρα του χρυσού μας Ολυμπιονίκη περιέγραψε το πως βίωσε τον τελικό του γιου της, ενώ… δέχθηκε μια μεγάλη έκπληξη, αφού υπήρξε σύνδεση με το […]