18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοβαρό τροχαίο με εγκλωβισμό στο Περιστέρι – Τράκαρε και ο διασώστης του ΕΚΑΒ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κολοκοτρώνη, στο Περιστέρι, μετά από μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν τρία άτομα με τον έναν εξ’ αυτών μάλιστα πιο σοβαρά καθώς χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του από το ΙΧ.

Οι πυροσβέστες αφού απεγκλώβισαν τον άνδρα τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον διεκόμισαν στο Αττικό Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο συμβάν αρχικά κλήθηκε διασώστης της Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ ο οποίος κατευθυνόταν με την μοτοσικλέτα του στο σημείο της σύγκρουσης και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Πάντως ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς δεν τραυματίστηκε. Η μηχανή του διασώστη του ΕΚΑΒ υπέστη υλικές ζημιές.

Photos: Λιάκος Καρράς

Περισσότερα Άρθρα

Αυτή είναι η 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε

Γνωστή αθλήτρια η οποία είχε καταφέρει να πετύχει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο ήταν η 42χρονη ποδηλάτισσα, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Πρόκειται για τη δρομέα μεγάλων αποστάσεων, Δήμητρα Ιορδανίδου η οποία εργάζονταν στον φορέα «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας» που ασχολείται με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. […]

Σε χαράδρα εντοπίστηκαν δύο αυτοκίνητα στο Ζευγολατιό

Δύο οχήματα εντοπίστηκαν σε χαράδρα πάνω από το Ζευγολατιό Κορινθίας, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας χθες Τετάρτη (6/3), σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσέγγισαν το σημείο, όπου πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα. Από τα στοιχεία προκύπτει πως το ένα Ι.Χ αυτοκίνητο που βρέθηκε εντός της χαράδρας, είναι κλεμμένο, ενώ το […]