17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η ομιλία του Μητροπολίτη Αργολίδας στον “Δαναό”

Ο Σύλλογος Αργείων “Ο Δαναός”, μετά την πολύμηνη αποχή λόγω covid, ξεκίνησε τις δραστηριότητες του για το 2022 – 2023, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Την έναρξη κάθε περιόδου, εγκαινιάζει ο Μητροπολίτης Αργολίδας, ο οποίος και εκ του ιδρυτικού καταστατικού, είναι επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου.

Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος, μίλησε με ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα που επέλεξε να παρουσιάσει: «Μακρυγιάννης, ο αγωνιστής της πίστης, της ελευθερίας, της δικαιοσύνης».

Τον Μητροπολίτη Αργολίδας καλωσόρισε από το βήμα ο πρόεδρος του συλλόγου Σ. Κωτσοβός, ενώ μέλη και φίλοι του Συλλόγου, παρακολούθησαν την ομιλία με μεγάλο ενδιαφέρον.

Περισσότερα Άρθρα

Ενοικιάζεται ισόγεια γκαρσονιέρα στο Άργος

ΑΡΓΟΣ. Ενοικιάζεται αυτόνομη επί αυλής ισόγεια γκαρσονιέρα, 28,03 m2, επιπλωμένη, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, αυτόνομη θέρμανση, a/c, wifi, χωρίς κοινόχρηστα, με δείκτη ενεργειακής απόδοσης Ε. Πάροδος Τσώκρη 114. Τιμή: €200. Πληροφορίες: 6977914374 και 2751068932.

Μητρώο ευάλωτων ομάδων πολιτών στον Δήμο Ευρώτα Λακωνίας

Στην κατάρτιση μητρώου ευάλωτων ομάδων πολιτών προχωρά ο Δήμος Ευρώτα, με στόχο την έγκαιρη ενημέρωση και την ειδοποίηση όσων πολιτών έχουν κάποια αναπηρία ή κινητικά προβλήματα, σε περίπτωση που ληφθεί απόφαση για οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση ανθρώπων για λόγους Πολιτικής Προστασίας (π.χ. περίπτωση δασικής πυρκαγιάς). Ο Δήμος Ευρώτα καλεί τους πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες […]