15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη εγκέφαλος κυκλώματος αναβολικών

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Ντίνος Μήτογλου είναι ένα από τα θύματα γιατρού η οποία κατηγορείται ότι του χορήγησε απαγορευμένη ουσία με αποτέλεσμα να βρεθεί ντοπαρισμένος και να είναι εκτός παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, ο παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο έχει καταθέσει και μήνυση σε βάρος της.

Η 48χρονη μικροβιολόγος – βιοπαθολόγος συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία καθώς μέσω ιστοσελίδας και εταιρίας «μαϊμού» που διατηρούσε στην περιοχή της Γλυφάδας φέρεται να χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ και άλλων μη εγκεκριμένων θεραπειών σε αθλητές με σκοπό «την αποκατάσταση τραυματισμών, την ενίσχυση των αθλητικών επιδόσεων και του ανοσοποιητικού συστήματος, την αντιμετώπιση της εξάντλησης, την απώλεια βάρους, την αύξηση της λίμπιντο καθώς και την καταπολέμηση της γήρανσης». Η 48χρονη είχε στο πελατολόγιο της διάσημους αθλητές αλλά και πολλά γνωστά ονόματα της σόου μπιζ καθώς η φήμη της για καλά αποτελέσματα πήγαινε από στόμα σε στόμα.

Τα στελέχη της Οικονομικής αστυνομίας έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για την δράση της που φαίνεται να ξεκινά από το 2020 ενώ διαπίστωσαν και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ. Η γιατρός φέρεται να συνταγογραφούσε φάρμακα και σκευάσματα χρησιμοποιώντας ΑΜΚΑ τρίτων προσώπων και εκτελούσε τις συνταγές σε συγκεκριμένο φαρμακείο, κοντά στο κέντρο υγείας όπου δούλευε.

«Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος των προαναφερόμενων σκευασμάτων, τα οποία απεστάλησαν στον ΕΟΦ για εργαστηριακή εξέταση , ενώ κατασχέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση». Μεταξύ των σκευασμάτων που κατασχέθηκαν είναι πολλά τα οποία είναι απαγορευμένα στη χώρα μας αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Μάλιστα, οι αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας έχουν πληροφορίες για πελάτες της 48χρονης οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας εξαιτίας των επικίνδυνων σκευασμάτων που τους προμήθευε. Από την έρευνα των αρχών η γιατρός φέρεται να τα προμηθεύτηκε από την Βουλγαρία και την Ρωσία.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή όπου θα απολογηθεί την Παρασκευή.


ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Εορτασμός της Αγίας Μαρίνας στο Σκαφιδάκι

Με κάθε λαμπρότητα τιμάτε φέτος η Αγία Μαρίνα στον ομώνυμο ενοριακό ναό στο Σκαφιδάκι Αργολίδας. Την παραμονή της Εορτής Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020 τελέσθηκε αρχιερατικός εσπερινός από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο ,ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος στο φωτεινό εορτασμό τοποθέτησε τον προσφάτως χειροτονημένο Ιερέα π. Παναγιώτη Τασιό , πτυχιούχου της […]

Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων:Συνεχίζουμε – Θα νικήσουμε

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καταγγέλλει την δικαστική δίωξη σε βάρος ηγετικών στελεχών των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας κι άλλων αγροτών, οι οποίοι σέρνονται στο “αγροτοδικείο” της Λάρισας την 1η Μάρτη 2019 με την κατηγορία ότι υποκίνησαν τους αγρότες να βγουν με τα τρακτέρ τους στο μπλόκο της Νίκαιας, που στήθηκε τη Δευτέρα 28/1/2019. […]