19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα

Παραδόθηκε στις Αρχές ο 26χρονος άνδρας που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι το μεσημέρι της Κυριακής, ο 26χρονος που μαχαίρωσε 17 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, προσήλθε στο Τ.Α Κηφισιάς, μαζί με το δικηγόρο του και παραδόθηκε.

Καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, θα συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος περίμενε να λήξει το αυτόφωρο πριν παραδοθεί στα χέρια των αρχών.

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί στιγμές μετά την επίθεσή του με μαχαίρι κατά του 60χρονου επιχειρηματία και αποδείχθηκε ότι ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι κάμερες ασφαλείας της καντίνας στην οποία σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης. Από το οπτικό υλικό προκύπτει πως ένας διαπληκτισμός ήταν το έναυσμα για την επίθεση, αν και οι αστυνομικοί εξετάζουν το εάν αυτή ήταν προσχεδιασμένη και εάν υπήρχαν προηγούμενα μεταξύ του δράστη και του θύματος.

Να θυμίσουμε ότι ο 26χρονος ζει στο Ναύπλιο ενώ και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου (το θύμα της επίθεσης) έχει καταγωγή από την Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα από το Άργος – από την πλευρά της μητέρας του…

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Νίκος Αλέφαντος, ύστερα από καρδιακή προσβολή. Ο Νίκος Αλέφαντος αγαπήθηκε από το φίλαθλο ελληνικό κοινό, λόγω της λαϊκής γλώσσας που χρησιμοποιούσε, του αυθορμητισμού και της ευθύτητας που επιδείκνυε όταν εξέφραζε τις απόψεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές. Δηλωτικό της δημοφιλίας του είναι ότι […]

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Σταθερά σε διψήφιο αριθμό τα κρούσματα

Δεν λένε να μειωθούν τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα με την Αττική και τη Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα με 426 και 325 αντίστοιχα, από τα συνολικά 2130. Στην Κρήτη καταγράφονται 94  κρούσματα, στη Λάρισα 91 και στην Αργολίδα 35. Αναλυτικά: