17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, αύριο Παρασκευή

Με λαμπρότητα θα γιορταστεί αύριο Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου -όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα βεβαίως- η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Στις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται από την Περιφέρεια στις έδρες των 5 Π.Ε. η κυβέρνηση θα εκπροσωπηθεί, στο Ναύπλιο από τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο, στην Τρίπολη από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, στην Κόρινθο από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστο Δήμα, στην Σπάρτη από τον γενικό γραμματέα Πολιτισμού Γιώργο Διδασκάλου και στην Καλαμάτα από τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα παρευρεθεί αρχικά στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Σπάρτη και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Τρίπολη.

Περισσότερα Άρθρα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει στην 14η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) “Πάνος Μυλωνάς” διοργανώνει το  επόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου την 14η “Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα” σε 34 μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα. Οπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση του ΙΟΑΣ, “κεντρικός άξονας είναι ότι “αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί”, ενώ το μήνυμα στην Ελλάδα είναι η προτροπή, στις παρέες, να ορίσουν ένα […]

Ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα – Αισθητός και στην Αργολίδα

Ισχυρός σεισμός στην Ελασσόνα – Αισθητός και στην Αργολίδα Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού ήταν 21 χλμ νότια νοτιοδυτικά της Ελασσόνας, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 10χλμ.