22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

47χρονος σκότωσε άνδρα με τσεκούρι

Στις φυλακές Νιγρίτας οδηγήθηκαν δύο αδέλφια, 27 και 47 ετών, που κατηγορούνται για φονική συμπλοκή με θύμα 53χρονο, πριν από λίγες μέρες, σε περιοχή του Δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική. Κατά το ίδιο επεισόδιο τραυματίστηκαν επίσης ο 24χρονος γιος και η 18χρονη κόρη του θύματος. Τα αίτια του συμβάντος φαίνεται πως ήταν προσωπικές διαφορές.

Η υπόθεση έγινε γνωστή με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, όλα συνέβησαν το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου, έξω από το σπίτι του 53χρονου. Ύστερα από διένεξη, ο 27χρονος τραυμάτισε διαδοχικά τον 24χρονο και την 18χρονή αδελφή του -τον πρώτο με μαχαίρι και τη δεύτερη ασκώντας σωματική βία-, ενώ ο 47χρονος κρατώντας τσεκούρι χτύπησε με το πίσω μέρος αυτού τον 53χρονο πατέρα τους, τραυματίζοντάς τον στο στήθος και στον θώρακα.

Ο 53χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου όμως υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

Τα δύο κατηγορούμενα αδέλφια συνελήφθησαν το μεσημέρι της 21ης Οκτώβρη και τους απαγγέλθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου. Πήραν προθεσμία και τελικώς απολογήθηκαν την Δευτέρα (24/10), όταν και αποφασίστηκε η προσωρινή τους κράτηση.

Περισσότερα Άρθρα

Σε τηλεδιάσκεψη για τον τουρισμό ο Πρωθυπουργός

  Οι σημαντικές επιπτώσεις της κρίσης του COVID-19 στον τουρισμό και οι προοπτικές της δυναμικής επανεκκίνησης, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, συζητήθηκαν σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή κυβερνητικών στελεχών και εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου. Στην αρχή της τηλεδιάσκεψης ο Πρωθυπουργός ανέφερε: «Θα κάνουμε μία συνολική συζήτηση για τις προοπτικές του […]